Χαλκίδα: Συνελήφθη επιδειξίας που παρενοχλούσε επί έξι μήνες εργαζόμενες σε μαγαζιά

Gazzetta team
Χαλκίδα: Συνελήφθη επιδειξίας που παρενοχλούσε επί έξι μήνες εργαζόμενες σε μαγαζιά
Ένας 41χρονος επιδειξίας, που για έξι μήνες δεν δίσταζε να αυνανίζεται ακόμη και μέρα μεσημέρι μπροστά σε εργαζόμενες σε μαγαζιά, συνελήφθη, έπειτα από ψύχραιμη αντίδραση σερβιτόρας!

Επί έξι μήνες, ο 41χρονος έβγαζε τα αρρωστημένα σεξουαλικά απωθημένα του, έχοντας προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στη Χαλκίδα.

Εμφανιζόταν ξαφνικά σε καταστήματα, κυρίως καφετέριες και δεν δίσταζε να αυνανίζεται ακόμη και μέρα μεσημέρι μπροστά σε εργαζόμενες, ενώ γινόταν... καπνός, πριν προλάβει κάποιος να επέμβει.

Μετά από έξι μήνες, λοιπόν, ο σάτυρος συνελήφθη, λόγω της ψυχραιμίας μας νεαρής υπαλλήλου καφετέριας σε κεντρικό δρόμο της πόλης, που τον είδε να βγάζει στη φόρα τα γεννητικά του όργανα και να της τα... επιδεικνύει, την ώρα που πήγαινε να πιάσει δουλειά, το πρωί της Κυριακής.

Μόλις μπήκε στην καφετέρια, ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία, δίνοντας την περιγραφή του επιδειξία και αμέσως έτρεξαν αστυνομικοί, που κατάφεραν να τον συλλάβουν.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι από την 1η Ιουλίου και μετά, ο 41χρονος Έλληνας είχε παρενοχλήσει με τον ίδιο τρόπο τουλάχιστον άλλες πέντε γυναίκες υπαλλήλους ενός εμπορικού καταστήματος, τις πρωινές ώρες, που πήγαιναν να πιάσουν δουλειά!