Αλεπού επιτέθηκε σε 5χρονο κορίτσι στο Πήλιο

Gazzetta team
Αλεπού επιτέθηκε σε 5χρονο κορίτσι στο Πήλιο
Το περιστατικό με την αλεπού και το 5χρονο κοριτσάκι συνέβη ανήμερα των Χριστουγέννων στο Πήλιο.

Εφιαλτική ήταν η ημέρα των Χριστουγέννων για μία οικογένεια στο Πήλιο.


Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ταχυδρόμος», η οικογένεια μόλις είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό της στις Μηλιές και το 5χρονο κοριτσάκι ετοιμαζόταν να κατέβει από το ΙΧ.

Μόλις άνοιξε την πόρτα λοιπόν εμφανίστηκε μπροστά της μία αλεπού, η οποία μάλλον ήταν κρυμμένη πίσω από κάτι φυτά και του επιτέθηκε...

Οι γονείς σοκαρίστηκαν, πήραν το παιδί τους και το διακόμισαν αμέσως στο Νοσοκομείο, καθώς η αλεπού του είχε καταφέρει δύο τραύματα στο χέρι. Αφού διαπιστώθηκε πως το παιδί είναι εμβολιασμένο για τέτανο, έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να του χορηγηθεί αντιλυσσικό εμβόλιο για προληπτικούς λόγους.

Μόλις έγινε η πρώτη δόση του εμβολίου το παιδί διακομίστηκε στην παιδοχειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, για να αντιμετωπιστούν τα τραύματα στο χέρι του, ενώ παράλληλα δόθηκαν περαιτέρω οδηγίες για τη θεραπεία του και επέστρεψε στην Παιδιατρική Κλινική του Αχιλλοπουλείου για να συνεχιστεί η νοσηλεία του.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι γιατροί πρώτη φορά κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τέτοιο περιστατικό. Όπως αναφέρει η εφημερίδα το μόνο με το οποίο μπορεί να συγκριθεί είναι όταν πριν από 2,5 χρόνια, μία νυχτερίδα είχε τραυματίσει ένα μικρό παιδάκι.