Πατέρας στην Κρήτη κατηγορείται οτι ασελγούσε στα παιδιά του

Gazzetta team
Πατέρας στην Κρήτη κατηγορείται οτι ασελγούσε στα παιδιά του
Πατέρας κατηγορείται ότι ασελγούσε σεξουαλικά στα ανήλικα παιδιά του

Με προσοχή διερευνούν οι αστυνομικές αρχές στο Ηράκλειο καταγγελία που αφορά την σεξουαλική κακοποίηση δύο ανηλίκων παιδιών, από τον ίδιο τους τον πατέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το cretalive, η καταγγελία που έγινε από την πρώην σύζυγο και μητέρα των παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού, 12 και 7 ετών αντίστοιχα, αφορά σε ασελγείς πράξεις που φέρεται να τελέστηκαν, σύμφωνα πάντα με όσα καταγγέλθηκαν το καλοκαίρι.

Για την υπόθεση μάλιστα, τα παιδιά έχουν δώσει αναλυτικές καταθέσεις σε ειδικό παιδοψυχολόγο, με τις ίδιες πληροφορίες να κάνουν λόγο για σοκαριστικές μαρτυρίες.

Την ίδια ώρα, ο πατέρας κρατείται από τις αρχές όχι όμως για την συγκεκριμένη υπόθεση αλλά για παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς κατά την διάρκεια του ελέγχου που του έγινε, βρέθηκε ένα αυτοσχέδιο πιστόλι. Μάλιστα αύριο αναμένεται να βρεθεί ενώπιον Εισαγγελέα.

Από την πλευρά του πάντως ο πατέρας που κατάγεται από χωριό του Ηρακλείου αλλά διαμένει στο Ηράκλειο, φέρεται να ισχυρίζεται είναι ότι η καταγγελία είναι ενέργεια εκδίκησης σε βάρος και ότι δεν ισχύουν τα όσα του καταλογίζονται.