Θρίλερ: Ηθοποιός βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του

Gazzetta team
Θρίλερ: Ηθοποιός βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του
Νεκρός βρέθηκε ο 34χρονος ηθοποιός, Στράτος Βαλσαμίδης τον οποίο αναζητούσε η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, ενώ είχε εκδοθεί και silver alert για τον εντοπισμό του.

Τα ίχνη του 34χρονου ηθοποιού είχαν χαθεί την περασμένη Παρασκευή (6/12) και βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του σε περιοχή του Παλαιού Ψυχικού, με ένα πέπλο μυστηρίου να καλύπτει την υπόθεση.

Η μητέρα και η αδερφή του 34χρονου είχαν απευθυνθεί για τον εντοπισμό του στην εκπομπή της Αγγελική Νικουλούλη, «Φως στο Τούνελ», ενώ είχε εκδοθεί και Silver Alert.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, πολλά ερωτήματα υπάρχουν αναφορικά με τις συνθήκες και τα αίτια θανάτου του νεαρού. Κάτοικοι της περιοχής υποστηρίζουν ότι αποκλείεται και δεν υπάρχει περίπτωση το αυτοκίνητο να παρέμεινε στο συγκεκριμένο σημείο για περισσότερο από μία εβδομάδα χωρίς να το έχουν αντιληφθεί.

Η δικηγόρος της οικογένειας δήλωσε, «οι μέχρι τώρα πληροφορίες που έχουμε δείχνουν σοβαρές ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια. Από κινητό του Στράτου το τελευταίο στίγμα που έχουμε είναι Σάββατο, 09:05 το πρωί, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου».

Μάλιστα αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο 34χρονος ηθοποιός απέχει λίγα μέτρα από το πολιτιστικό κέντρο της περιοχής, όπου το Σαββατοκύριακο είχαν προγραμματιστεί εκδηλώσεις.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής ιατροδικαστικά δεδομένα, τα αίτια θανάτου είναι απροσδιόριστα με όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

Στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, μίλησε και η Αγγελική Νικολούλη, η οποία δήλωσε:

«Έχουμε σοκαριστεί από την είδηση του θανάτου του Στράτου, μάλιστα ανήμερα της γιορτής του γιατί θα τον αναζητούσαμε αυτήν την νύχτα με τη μητέρα του και την αδερφή του, ήταν πολύ αγαπημένοι όλοι τους και έχουμε συγκεντρώσει και στοιχεία για αυτή την περίεργη υπόθεση και μέσα από εικόνες, από βίντεο».

«Μας ζήτησε η οικογένειά του να συνεχίσουμε την έρευνα γιατί πιστεύουν ότι κάποιοι αφαίρεσαν τη ζωή του Στράτου και τον μετέφεραν στο σημείο που βρέθηκε. Θα τα δούμε όλα τούτη την νύχτα με προσοχή όπως και την έρευνα των ιατροδικαστών. Θα δούμε τα ιδιαίτερα, τα ευαίσθητα σημεία,τα ερωτήματα τα καυτά, γιατί ήταν ένα παιδί έτσι ταλαντούχο, χαρούμενο, αγαπούσε τη ζωή και είναι παράξενο όλο τούτο που έγινε τόσο ξαφνικά μέσα σε μία εβδομάδα».

Πηγή: reader.gr