Ρόδος: 14χρονη κατέθεσε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με τον καθηγητή της!

Gazzetta team
Ρόδος: 14χρονη κατέθεσε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με τον καθηγητή της!
Η μαθήτρια στην κατάθεσή της ανέφερε λεπτομέρειες για την ερωτική της σχέση με τον καθηγητή, ενώ ζήτησε να μην του ασκηθεί δίωξη.

Ένας 53χρονος εκπαιδευτικός, φέρεται να περίμενε μια 14χρονη μαθήτριά του έξω από την οικία της στον Aρχάγγελο, τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Ο καθηγητής μάλλον ήταν σε κατάσταση μέθης όπως αναφέρει η dimokratiki.gr.

Όταν η 14χρονη εμφανίστηκε στην οικία μαζί με τον πατέρα της, ο εκπαιδευτικός φέρεται να την επέπληξε, επειδή ήταν έξω ως αργά και δεν απαντούσε στις κλήσεις του.

Ο πατέρας της ανήλικης ζήτησε το λόγο, τα πνεύματα οξύνθηκαν και ακολούθησε διένεξη μεταξύ τους.

Η υπόθεση έφτασε στην αστυνομία και στο AT Αρχαγγέλου και στο πλαίσιο της προανάκρισης, η ανήλικη ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με τον εκπαιδευτικό!

Mάλιστα, η μαθήτρια, η οποία είναι υπήκοος Αλβανίας, αναφέρθηκε λεπτομερώς στη σχέση αυτή και δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη.

Από το AT Aρχαγγέλου σχηματίστηκε δικογραφία, που υποβλήθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Pόδου για τα περαιτέρω.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας παρέπεμψε τον εκπαιδευτικό σε δίκη ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου με την αυτόφωρη διαδικασία με την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης και πρόκλησης σωματικής βλάβης ενώ παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την πλήρη διερεύνηση των όσων υποστηρίζει η ανήλικη.