Ένας άνδρας στην Μαγνησία πήγε στη θέση που είχε προσληφθεί η σύζυγός του

Gazzetta team
Ένας άνδρας στην Μαγνησία πήγε στη θέση που είχε προσληφθεί η σύζυγός του
Τη θρυλική κωμωδία «Τούτσι» του Σίντνεϊ Πόλακ με τον Ντάστιν Χόφμαν, ο οποίος αναγκάζεται να εμφανιστεί ως γυναίκα προκειμένου να βρει δουλειά, θυμίζει μια υπόθεση στη Μαγνησία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Ταχυδρόμος", εργαζόμενος με δίμηνη σύμβαση εργασίας έχει πιάσει δουλειά στη θέση στην οποία προσλήφθηκε η σύζυγός του!

Πρόκειται για εργαζόμενο, που ήδη απασχολείται σε Δήμο της περιοχής, προσφέροντας τις υπηρεσίες του για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών, που αφορούν στην προετοιμασία για το χειμώνα.

Για την πρόσληψη διμηνιτών ενόψει του χειμώνα είχε γίνει προκήρυξη από τον συγκεκριμένο Δήμο.

Οι ενδιαφερόμενοι κατέθεσαν τα χαρτιά τους και προχώρησαν οι διαδικασίες.

Συνολικά δέκα άτομα, όσες και οι θέσεις που ζητούσε ο Δήμος, κατέθεσαν αιτήσεις και προσλήφθηκαν όλοι με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο μηνών.

Η πρόσληψη των δέκα ατόμων κρίθηκε αναγκαία για την ενίσχυση των υπηρεσιών του Δήμου σε τομείς όπως ο καθαρισμός αυλάκων και ρεμάτων ενόψει της χειμερινής περιόδου.

Ανάμεσα στους προσληφθέντες και μια γυναίκα, που όμως εδώ και μία εβδομάδα δεν εμφανίστηκε στην εργασία της.

Στο «πόδι» της όμως έρχεται ο σύζυγός της, που είχε απασχοληθεί και πρόσφατα επίσης με δίμηνη σύμβαση στον Δήμο και ο οποίος δεν είχε εκ του νόμου δικαίωμα να υποβάλει εκ νέου αίτηση για να ξαναπροσληφθεί.

Όπως σχολιάζει η εφημερίδα, τουλάχιστον ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης δεν χρειάστηκε… μεταμφίεση!

Πηγή: Reader.gr