Κρήτη: Έκοψε τα δάχτυλά του για να τα χαρίσει στον φίλο του!

Gazzetta team
Κρήτη: Έκοψε τα δάχτυλά του για να τα χαρίσει στον φίλο του!
Ένας άνδρας έκοψε τα δάχτυλά του και στην συνέχεια αποκάλυψε πως το έκανε για να τα δώσει σε φίλο του που είχε ακρωτηριαστεί.

Μια απίστευτη ιστορία συνέβη με έναν άνδρα ηλικίας περίπου 45 ετών, που μένει στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο άνδρας έκοψε τα δάχτυλά του για να τα δωρίσει σε φίλο του ο οποίος έχει ακρωτηριαστεί.

Σύμφωνα με το Cretalive.gr, ο Δημήτρης, όπως είναι το όνομά του, μπήκε αιμόφυρτος σε τουριστικό κατάστημα της περιοχής και ζήτησε από τον ιδιοκτήτη Γιάννη Στάθη τον οποίο και γνώριζε, να τον μεταφέρει στο Βενιζέλειο.

Είχε δεμένη την παλάμη του που αιμορραγούσε. Ο ίδιος είπε στον έντρομο ιδιοκτήτη του καταστήματος ότι είχε κόψει τα τέσσερα δάκτυλα του για να τα προσφέρει σε κάποιο φίλο του, ο οποίος ακρωτηριάστηκε σε ατύχημα που είχε πάνω στην εργασία του! Ο εμβρόντητος ιδιοκτήτης ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έφθασε άμεσα στην περιοχή, παραλαμβάνοντας τον άνδρα που είχε αυτοτραυματιστεί.

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου επιβεβαίωσε στον ιδιοκτήτη του καταστήματος τον τραυματισμό των δακτύλων του 45χρονου άνδρα, ο οποίος και νοσηλεύεται, με τους γιατρούς να προσπαθούν να συγκολλήσουν τα δάκτυλά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Πατρίς ο άτυχος άνδρας, που κατάγεται από την Αθήνα, είναι τα τελευταία χρόνια σε διάσταση με τη σύζυγο, που ζει στην ενδοχώρα του Ηρακλείου και έχει δύο παιδιά που σπουδάζουν.

Κάτοικοι της περιοχής που τον γνωρίζουν μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τις ευαισθησίες του με τους ανθρώπους, το περιβάλλον και τη θάλασσα και την ιδιότυπη ζωή που έχει επιλέξει, πάντα χωρίς να βλάπτει κανένα.