Η αστυνομία πρόλαβε και εμπόδισε κουκουλοφόρους που επιχείρησαν να ανέβουν σε ταράτσες (pics & vids)

Gazzetta team
Η αστυνομία πρόλαβε και εμπόδισε κουκουλοφόρους που επιχείρησαν να ανέβουν σε ταράτσες (pics & vids)
Έξι κουκουλοφόροι μπήκαν σε πολυκατοικία της Σπύρου Τρικούπη στα Εξάρχεια και επιχείρησαν να ανέβουν στην ταράτσα, με μια διμοιρία των ΜΑΤ, ωστόσο, να τους προλαβαίνει και να τους αποτρέπει. Και δεύτερο, παρόμοιο συμβάν στη Στουρνάρη, λίγα λεπτά μετά, αλλά και σε κτίριο πίσω από το Πολυτεχνείο.

Προσπάθειες... back to back κουκουλοφόρων να ανέβουν σε ταράτσες πολυκατοικιών στα Εξάρχεια απέτρεψε η αστυνομία.

Στην πρώτη, δε, η επιχείρηση ομάδας έξι νεαρών φαίνεται πως έγινε αντιληπτή από το ξεκίνημά της στα κεντρικά της ΓΑΔΑ, είτε από κάποιο drone είτε από παρατηρητή της αστυνομίας.

Οι κουκουλοφόροι, που έφεραν σακίδια, μπήκαν στην πολυκατοικία στην οδό Σπύρου Τρικούπη και επιχείρησαν να ανέβουν στην ταράτσα...

Άμεσα, όμως, η αστυνομία έκανε έφοδο και τους πρόλαβε... στα σκαλιά, ενώ ακολούθησε η προσαγωγή και των έξι.

Σύμφωνα με το reader.gr, οι νεαροί αντιεξουσιαστές είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Δεν έγινε γνωστό τι υπήρχε μέσα στα σακίδια, αλλά σε δώμα στην ταράτσα της πολυκατοικίας εντοπίστηκαν βόμβες μολότοφ, αντιασφυξιογόνες μάσκες, γάντια, πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Λίγο αργότερα, δε, αστυνομικοί έκαναν έφοδο -με πολιορκητικό κριό- και σε δεύτερη πολυκατοικία, στην οδό Στουρνάρη 4, μετά από νέα προσπάθεια κουκουλοφόρων να ανέβουν στην ταράτσα. Η αστυνομία προχώρησε σε άλλες 7 συλλήψεις, ενώ ακολούθησε και τρίτη επιχείρηση, σε κτίριο πίσω από το Πολυτεχνείο.