Το πρώτο μήνυμα της οικογένειας του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ από την Βοστόνη (pic)

Gazzetta team
Το πρώτο μήνυμα της οικογένειας του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ από την Βοστόνη (pic)
Στη Βοστώνη των ΗΠΑ βρίσκεται από την Παρασκευή ο μικρός Παναγιώτης - Ραφαήλ συνοδευόμενος από τους γονείς του, για να ξεκινήσει ειδική θεραπεία, ώστε να καταπολεμήσει τη νωτιαία μυϊκή ατροφία από την οποία πάσχει.

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων από τις πρώτες εξετάσεις που υποβλήθηκε στην Βοστόνη, είναι ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ και η οικογένειά του.

Οι γονείς του μάλιστα, έστειλαν και το πρώτο μήνυμά τους από αμερικάνικου εδάφους, με τις ευχές όλου του κόσμου να τους συνοδεύουν, προκειμένου όλα να πάνε καλά με την θεραπεία για την νωτιαία μυϊκή ατροφία που θα υποβληθεί.

Αναλυτικά αυτό ανέφερε...

«Καλημέρα σε όλους από Βοστώνη!! Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που τα καταφέραμε!!! Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που μας βοήθησε με την καρδιά του και είμαστε τώρα εδώ! Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο mda που εργάστηκε πολύ σκληρά για να οργανώσει αυτόν τον τεράστιο σκοπό! Να ευχαριστήσουμε ακόμη τον ελληνισμό εδώ, μας αγκάλιασαν αμέσως, καθώς και τη Χαρά, τη μαμα του Αντωνάκη, που από κοντά είναι ακόμα πιο γλυκιά!!

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ είναι καλά, κάναμε τις απαραίτητες εξετάσεις και περιμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα. Είδαμε τον κ. Δάρρα από κοντά, εξαιρετικός άνθρωπος και πολύ προσιτός, τον ευχαριστούμε για όλα! Με τη δική σας αγάπη καταφέραμε να φέρουμε το παιδί μας στα καλύτερα χέρια!! Να είστε όλοι καλά!!! Θα σας ενημερώνουμε για τις εξελίξεις!» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι γονείς του στο Facebook.