Στον εισαγγελέα βρίζοντας και φωνάζοντας «Ζήτω η επανάσταση» οι συλληφθέντες για την «Επαναστατική Αυτοάμυνα» (vid)

Gazzetta team
Στον εισαγγελέα βρίζοντας και φωνάζοντας «Ζήτω η επανάσταση» οι συλληφθέντες για την «Επαναστατική Αυτοάμυνα» (vid)
Στον εισαγγελέα και ακολούθως στον ανακριτή οδηγήθηκαν οι συλληφθέντες τρομοκράτες της Επαναστατικής Αυτοάμυνας, βρίζοντας προς τις κάμερες και φωνάζοντας «Ζήτω η αναρχία, ζήτω η επανάσταση». Προσοχή: Βίντεο με ακατάλληλο λεξιλόγιο!

Η ληστεία σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ, τον Οκτώβριο, και το λάθος, που έκαναν οι τρομοκράτες εκεί, οδήγησε τους αστυνομικούς στις σημερινές συλλήψεις.

Οι τρομοκράτες φαίνεται πως ήταν από καιρό υπό παρακολούθηση, όπως αναφέρει το protothema.gr.

Αναλυτικά, έχει συλληφθεί ένας 41χρονος, ένας 45χρονος -στο σπίτι του οποίου, στην οδό 17ης Νοέμβρη 57, στον Χολαργό, βρέθηκαν όλα τα όπλα- και μία 39χρονη, η οποία φέρεται να σχετίζεται με τον άλλον τρομοκράτη, που ακόμα αναζητείται και είναι 46 ετών.

Ο τραυματισμός του ενός στη διάρκεια της ληστείας ήταν η άκρη του νήματος, που οδήγησε την Αντιτρομοκρατική στην ανακάλυψη της γιάφκας της οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα» και στις τρεις συλλήψεις.

Στη διάρκεια της ληστείας, που είχε γίνει στις 21 Οκτωβρίου, το όπλο του 41χρονου τρομοκράτη εκπυρσοκρότησε, τραυματίζοντας τον δεύτερο τρομοκράτη, τον 45χρονο.

Το απόγευμα του Σαββάτου, λοιπόν, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, για να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης και ακολούθως μεταφέρθηκαν σε άλλο κτίριο των δικαστηρίων και οδηγήθηκαν στον ανακριτή, για να απολογηθούν.

Κατά τη μεταφορά τους από το ένα κτίριο στο άλλο, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι συλληφθέντες φώναξαν «Ζήτω η αναρχία, ζήτω η επανάσταση», ενώ είχαν συγκεντρωθεί αρκετοί αλληλέγγυοι, που φώναξαν συνθήματα υπέρ τους.

Νωρίτερα, και ενώ οδηγούνταν στον εισαγγελέα, ο ένας από αυτούς προσπάθησε να κλωτσήσει αστυνομικούς και κάμερες, βρίζοντας προς το μέρος των δημοσιογράφων...