Το life story του 45χρονου πρώην ποδοσφαιριστή με τα 92 κιλά χασίς

Gazzetta team
Το life story του 45χρονου πρώην ποδοσφαιριστή με τα 92 κιλά χασίς
Ως οδηγός ταξί δούλευε τα τελευταία χρόνια ο 45χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών για μεταφορά 2 κιλών και 200 γρ. ακατέργαστης κάνναβης, ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν άλλα 90 κιλά από το ίδιο ναρκωτικό.

Η σύλληψή του προκάλεσε αίσθηση στον περίγυρο του, καθώς εμφανίζονταν να ζει μία ήσυχη οικογενειακή ζωή με την σύζυγο του και το παιδί τους.

Μάλιστα, παρότι δεν έκανε κάποια αξιοσημείωτη καριέρα, μέχρι τουλάχιστον 2 χρόνια πριν έπαιζε ποδόσφαιρο σε τοπικό επίπεδο, σε ομάδα της νοτιοανατολικής Αττικής. Πριν από περίπου μία δεκαετία είχε σηκώσει και τρόπαιο -σε τοπικό επίπεδο- με την ομάδα που αγωνίζονταν.

Το όνομά του το συναντά κανείς και σε αγώνες παλαιμάχων, ομάδας της Αττικής που χάρη στη σκληρή της έδρα έφτασε μέχρι και τη Β’ Εθνική Κατηγορία, ωστόσο, αργότερα ξεφούσκωσε.

Σε νεότερη ηλικία, είχε φορέσει για λίγο και τα χρώματα ομάδας της Α’ Εθνικής Κατηγορίας, ωστόσο, δεν έδειξε πολλά και γρήγορα επέστρεψε στα πιο μικρά... σαλόνια.

Η έρευνα της Δίωξης Ναρκωτικών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη συνεργών του 45χρονου παλαίμαχου άσου, είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Πηγή: Reader.gr