Άγριο ξύλο στη Θεσσαλονίκη: Πακιστανοί έκαναν γυαλιά καρφιά μπάρ Κούρδων (vid)

Gazzetta team
Άγριο ξύλο στη Θεσσαλονίκη: Πακιστανοί έκαναν γυαλιά καρφιά μπάρ Κούρδων (vid)
Άγριο ξύλο τα ξημερώματα μεταξύ Πακιστανών και Κούρδων σε μπαρ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Όπως αναφέρει το thestival.gr, το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν από τις 2 τα ξημερώματα, όταν τριάντα Πακιστανοί ροπαλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά το μπαρ που ανήκει σε Κούρδους από τη Συρία και ξεκίνησε να λειτουργεί πριν από έξι μήνες.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, ένας νεαρός Πακιστανός φέρεται να έβρισε τη σύζυγο του ιδιοκτήτη του μπαρ. Ο Κούρδος ιδιοκτήτης τον έβγαλε από το κατάστημα και του ζήτησε να αποχωρήσει. Ο νεαρός Πακιστανός έφυγε, επέστρεψε, ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα μαζί με περίπου τριάντα ομοεθνείς του, οι οποίοι κρατούσαν ξύλα και σιδερολοστούς. Ακολούθησε συμπλοκή, με τους Πακιστανούς να προκαλούν φθορές και να χτυπούν τον ιδιοκτήτη και κάποιους από τους θαμώνες του μαγαζιού.

Από το επεισόδιο τραυματίστηκε στο κεφάλι ο ιδιοκτήτης του μπαρ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη, όμως οι δράστες της επίθεσης είχαν τραπεί σε φυγή. Ακολούθησαν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό τους. Αστυνομικοί προχώρησαν σε πέντε προσαγωγές υπόπτων. Μία από αυτές μετατράπηκε σε σύλληψη για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.