«Άδικα κάνω φυλακή», λέει ο 20χρονος κατηγορούμενος για την υπόθεση Τοπαλούδη (vid)

Gazzetta team
«Άδικα κάνω φυλακή», λέει ο 20χρονος κατηγορούμενος για την υπόθεση Τοπαλούδη (vid)
Ο 20χρονος Αλβανός, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, μίλησε για πρώτη φορά για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

«Είμαι αθώος. Άδικα είμαι στη φυλακή. Όλα θέλουν τον χρόνο τους και όλα θα λυθούν» ανέφερε την ώρα που έβγαινε από το δικαστήριο με χειροπέδες.

Να σημειωθεί ότι ο 20χρονος δικαζόταν στην Κω για τον βιασμό της 19χρονης με ειδικές ανάγκες, γεγονός που σημειώθηκε μόλις τρεις μέρες μετά τον θάνατο της άτυχης φοιτήτριας.

Τη στιγμή που ο 20χρονος Αλβανός έμπαινε στο δικαστικό Μέγαρο ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με την 19χρονη κοπέλα.

Το σοκ για εκείνη ήταν μεγάλο και για πρώτη φορά η ίδια άνοιξε την καρδιά της στην Τασούλα Παπανικολάου και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Στο πλευρό της ήταν οι γονείς της και η αδερφή της.

«Δεν θέλω να θυμάμαι τη φρίκη που πέρασα. Ήταν απαίσιο όλο αυτό. Ήταν φριχτό! Πραγματικά δεν έχω λόγια. Δε θέλω να τα θυμάμαι. Τρέμω και μόνο στην ιδέα».

Ο 20χρονος Αλβανός και ο 23χρονος Ρομά, που κατηγορούνται για τον βιασμό της 19χρονης μπήκαν στα δικαστήρια της Κω από διαφορετικές εισόδους για λόγους ασφαλείας.

Στο ακροατήριο ήταν συγγενείς του Ρομα αλλά κανένας από την πλευρά του Αλβανού. Οι δυο κατηγορούμενοι αρνούνται τος κατηγορίες

Η δική αναβλήθηκε για την ερχόμενη Παρασκευή.

Πηγή: Reader.gr