Ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ που πιάστηκε για δωροληψία, είχε εμπλοκή και σε λαθραία τσιγάρα

Gazzetta team
Ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ που πιάστηκε για δωροληψία, είχε εμπλοκή και σε λαθραία τσιγάρα
Μπορεί η είδηση της σύλληψης ενός ανώτερου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. (αστυνόμος Α’) κι ενός ακόμη υπαστυνόμου Α’ να προκάλεσε σάλο, ωστόσο, μία έρευνα στο όχι και το μακρινό παρελθόν του συγκεκριμένου έδειξε πως είχε απασχολήσει ξανά τις Εσωτερικές Υποθέσεις.

Ο διοικητής του Τμήματος Αλλοδαπών Δυτικής Αττικής, μόλις το 2016 είχε εμπλακεί σε υπόθεση διακίνησης λαθραίων τσιγάρων, καθώς φέρεται να είχε αποκαλύψει σε υπόπτους τις πινακίδες κυκλοφορίας οχήματος της Ασφάλειας με συμβατικές πινακίδες.

Μάλιστα, είχε διεξαχθεί έρευνα από τους «αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ., ωστόσο, δεν δόθηκε συνέχεια στο περιστατικό. Βέβαια, τώρα τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά καθώς τόσο ο ίδιος όσο και ο υφιστάμενος του πιάστηκαν με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα ανά χείρας από τον «καλωδιωμένο» επιχειρηματία που αποπειράθηκαν να... βοηθήσουν με το αζημίωτο!

Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με πληροφορίες, ακούγεται να λέει στο θύμα της υπόθεσης ότι: «Θα γίνουμε και φίλοι εμείς, θα δεις, θα αποκτήσεις μία εικόνα. Και στο ποινικό σε καθάρισα, δηλαδή δεν θα πας δικαστήριο ούτε πρόκειται να τιμωρηθείς». Βέβαια, το σκηνικό άλλαξε σε ελάχιστα δευτερόλεπτα όταν μπήκαν στο γραφείο του αστυνόμου Α’ οι «αδιάφθοροι» των Εσωτερικών Υποθέσεων. Τότε, ο διοικητής του τμήματος είπε σύμφωνα με τις ίδιες πηγές: «την πάτησα», ενώ ο υπαστυνόμος Α’ φέρεται να του φώναξε «τι μου έκανες ρε αστυνόμε, όχι ρε αστυνόμε».

Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο 54χρονος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. είχε υπηρετήσει για αρκετά χρόνια και στην Υπηρεσία Ασφαλείας της Βουλής!

Πηγή: Reader.gr