Αδιανόητο: Ελληνάρας οδηγός πάρκαρε λεωφορείο κάθετα στον δρόμο (pics)

Gazzetta team
Αδιανόητο: Ελληνάρας οδηγός πάρκαρε λεωφορείο κάθετα στον δρόμο (pics)
Πάρκαρε σαν... κύριος χωρίς να τον ενδιαφέρει αν υπάρξουν συνέπειες.

Το φαινόμενο με τους Ελληνάρες οδηγούς δεν έχει τέλος. Το θράσος τους είναι απύθμενο.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι οδηγοί παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους, κυριολεκτικά, όπου βρουν. Και μάλιστα τις περισσότερες φορές είναι σε αναπηρικές θέσεις, ράμπες κλπ.

Η γαϊδουριά δηλαδή σε όλο της το μεγαλείο. Ωστόσο το λυπηρό είναι πως αυτό γίνεται και από επαγγελματίες οδηγούς. Όπως στην περίπτωση ενός οδηγού λεωφορείου στην Θεσσαλονίκη, ο οποίος θεώρησε απόλυτα φυσιολογικό να το παρκάρει κάθετα στο δρόμο, σαν να ήταν ΙΧ. Που και ΙΧ να ήταν δηλαδή, πάλι δεν το παρκάρεις έτσι.

Προφανώς και αδιαφόρησε αν εμποδίζει ή -ακόμα χειρότερα- αν θα δημιουργήσει κάποιο ατύχημα.

Το στιγμιότυπο δημοσιεύτηκε από τον Γιώργο Χαρατζή, μέλος της ομάδας Active Thessaloniki, ο οποίος δημοσιοποίησε και τις σχετικές φωτογραφίες στο Facebook.

«Ο ”φιλος” με το τουριστικό λεωφορείο νοιώθει ότι πρέπει να παρκάρει ντε και καλά κοντά στο σπίτι του λες και έχει ΙΧ» γράφει ο κ. Χαρατζής. «Είναι καθημερινά παρκαρισμένος επί της οδού Επιδαύρου στην Τούμπα, αλλά σήμερα το τερμάτισε παρκάροντας κάθετα (ε, αφού δεν είχε αλλού μέρος, πού να το′ βαζα;) στην διασταύρωση των οδών Επιδαύρου και Δ. Τσελιου, κάτω από το ρέμα. Ο κίνδυνος πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος, προφανής...»