Αποκάλυψη για την τραγωδία στον Βόλο: Στο ίδιο παιχνίδι είχε τραυματιστεί μια 9χρονη! (vid)

Gazzetta team
Αποκάλυψη για την τραγωδία στον Βόλο: Στο ίδιο παιχνίδι είχε τραυματιστεί μια 9χρονη! (vid)
Από θαύμα είχε γλιτώσει ένα 9χρονο κοριτσάκι, που είχε τραυματιστεί στο ίδιο παιχνίδι, της ίδιας εταιρείας! Ελεύθερη η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ, αναζητείται ο χειριστής του παιχνιδιού.

Το περιστατικό συνέβη πριν από 10 χρόνια, στη Χαλκίδα και όπως λέει ο πατέρας της 19χρονης, σήμερα, κοπέλας στο δελτίο του Open «είχαμε πει τότε ότι η κόρη μας σώθηκε από θαύμα και θα θρηνήσουμε θύματα και όντως, οι φόβοι μας επαληθεύτηκαν».

Περιγράφοντας το ατύχημα που είχε το δικό του παιδί, ο κ. Γιάννης Μπουρτζίκας λέει: «Είχε συμβεί στο ίδιο παιχνίδι. Το παιδί είχε ανέβει και καθόταν στην ίδια θέση που κάθισε και το άτυχο κορίτσι στον Αλμυρό. Μας διαβεβαίωσαν ότι το παιχνίδι πληρούσε τις προδιαγραφές ασφαλείας και ήταν πιστοποιημένο. Ξαφνικά, ενώ οι κινήσεις του μηχανήματος ήταν ομαλές, άρχισε να αναπτύσσει ταχύτητα. Κάποια στιγμή είδα ότι τα πόδια της άρχισαν να αναπηδούν από το πάτωμα και πήγα στον χειριστή και του είπα να σταματήσει το μηχάνημα γιατί το παιδί θα πέσει.

Λίγα λεπτά μετά το παιδί γλίστρησε κάτω από την μπάρα, κρεμάστηκε από το σίδερο που υπήρχε και εκτοξεύτηκε στον αέρα σε ύψος περίπου 15 μέτρων. Το παιδί έφερε πολλαπλά τραύματα και οι γιατροί τη χειρούργησαν αμέσως, έμεινε σε κώμα στην εντατική για τέσσερις μέρες και ευτυχώς μετά από πέντε ημέρες που την έβγαλαν από την καταστολή, σώθηκε με πολύ μικρά προβλήματα».

Στο μεταξύ, ελεύθερη αφέθηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου, η 73χρονη ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ στο παζάρι του Αλμυρού, στον Βόλο, που συνελήφθη αμέσως μετά το τραγικό δυστύχημα, στο οποίο έχασε τη ζωή της η 14χρονη. Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ, που είναι κάτοικος Αθήνας, εμφανίστηκε στα Δικαστήρια φορώντας μαύρα και υποβασταζόμενη από την κόρη της και τον δικηγόρο της και αφού οδηγήθηκε στην εισαγγελέα υπηρεσίας, αφέθηκε ελεύθερη, χωρίς να της ασκηθεί ακόμη δίωξη, ώστε η έρευνα για την τραγωδία να συνεχιστεί.

Όσο για τον 32χρονο υπήκοο Μπαγκλαντές, που ήταν χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού, μετά το τραγικό δυστύχημα εξαφανίστηκε και αναζητείται από την Αστυνομία.

Πηγή: reader.gr