Δεύτερο πόρισμα «καίει» τον Μποτρίνι για την υπόθεση του 19χρονου!

Gazzetta team
Δεύτερο πόρισμα «καίει» τον Μποτρίνι για την υπόθεση του 19χρονου!
Αποκλείει το ενδεχόμενο διαπληκτισμού όπως επίσης και το ενδεχόμενο αυτοτραυματισμού.

Σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση του 19χρονου φοιτητή, που κατήγγειλε βασανιστήρια στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι, στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με το Star, υπάρχει και δεύτερο πόρισμα, το οποίο φέρεται να επιβεβαιώνει όσα ισχυρίζεται ο νεαρός!

Οι δικηγόροι του 19χρονου όρισαν τεχνικό σύμβουλο, ο οποίος και εξέτασε τον σπουδαστή την 1η και 7η Αυγούστου, και η εικόνα που δίνεται τώρα είναι πιο ξεκάθαρη σε σχέση με την πρώτη ιατροδικαστική εξέταση, η οποία είχε παραγγελθεί από την Αστυνομία Κέρκυρας -και έχει αφήσει ικανοποιημένη την πλευρά του γνωστού σεφ.

Το νέο πόρισμα, λοιπόν, σύμφωνα πάντα με το ίδιο Μέσο, αναφέρει εγκαύματα 2ου βαθμού και επικίνδυνες βλάβες και επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του σπουδαστή ότι προήλθαν από καυτό λάδι και μαγειρική σπάτουλα! Αποκλείει, δε, το ενδεχόμενο διαπληκτισμού, όπως επίσης και το ενδεχόμενο αυτοτραυματισμού, ενώ συνοδεύεται από 22 φωτογραφίες.

Θυμίζουμε, η πρώτη ιατροδικαστική εξέταση στον 19χρονο ανέφερε βλάβες στα άκρα, από θερμικό μέσο, αρκετές σε έκταση και σε βαθμό, όμως ο ιατροδικαστής δεν μπόρεσε να διαπιστώσει πώς προκλήθηκαν αυτές.

Η ιδιωτική πραγματογνωμοσύνη έχει παραδοθεί ήδη στην Εισαγγελία της Κέρκυρας, ενώ έχει κληθεί ως μάρτυρας ένας άνδρας, ο οποίος ισχυρίζεται πως έχει στοιχεία για τις καταγγελίες του 19χρονου.