Έτσι προσπάθησε να ξεφύγει απο την αστυνομία ο 28χρονος στο Αίγιο (vid)

Gazzetta team
Έτσι προσπάθησε να ξεφύγει απο την αστυνομία ο 28χρονος στο Αίγιο (vid)
H διαδρομή που ακολούθησε το στέλεχος του Ναυτικού αφού «θέρισε» γιαγιά και εγγόνι, με τον αδελφό του να προσπαθεί να τον πείσει να βγει από την θάλασσα.

Καρέ – καρέ πώς έγινε η σύλληψη του 28χρονου οδηγού στο Αίγιο, ο οποίος παρέσυρε και σκότωσε μια γιαγιά 67 ετών και το μόλις ενός έτους εγγονάκι της περιέγραψε ο Βαγγέλης Γκούμας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Στο video γίνεται αναφορά και για την παρουσία του αδελφού του, ο οποίος βούτηξε στην θάλασσα και προσπάθησε να τον πείσει να παραδοθεί στις αρχές που ακολουθούσαν.

Κάτι που τελικά κατάφερε...

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τους λόγους που αφέθηκε ελεύθερος από το ναυτοδικείο Πειραιά, Σε ρεπορτάζ της ΕΡΤ αναφέρθηκε ότι τα τροχαία είναι πλημμελήματα. Το αδίκημα με το οποίο βαρύνεται δηλάδή, είναι ανθρωποκτονία από αμέλεια και γι αυτό ο 28χρονος δεν προφυλακίστηκε.

Με βάση το ίδιο ρεπορτάζ, με το νέο Κώδικα αυστηροποιήθηκε ο νόμος και προβλέπεται 'ότι αν ο οδηγός έχει καταναλώσει αλκοόλ ή ναρκωτικά τότε μπορεί να διωχθεί για επικίνδυνη οδήγηση που και να αντιμετωπίσει ποινή κάθειρξης μέχρι και 10 χρόνια για ένα θάνατο.

Βέβαια, εκ του αποτελέσματος φαίνεται οτι δεν λήφθηκε καθόλου υπόψη η εγκατάλειψη των θυμάτων και το γεγονός οτι προσπάθησε να διαφύγει την σύλληψη.