Κίνδυνος να πέσουν στα... μαλακά οι βιαστές της 19χρονης με τα κινητικά προβλήματα στην Ρόδο (vid)

Gazzetta team
Κίνδυνος να πέσουν στα... μαλακά οι βιαστές της 19χρονης με τα κινητικά προβλήματα στην Ρόδο (vid)
Στο εδώλιο του κατηγορούμενου θα καθίσουν στις 7 Οκτωβρίου ο Αλβανός κατηγορούμενος για το φόνο της Ελένης Τοπαλούδη και ένας 23χρονος Ρομα για τον βιασμό μίας κοπέλας 19 ετών που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες.

Καμπανάκι κινδύνου πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να πέσουν στα... μαλακά οι δύο βιαστές της 19χρονης με τα κινητικά προβλήματα στην Ρόδο, χτύπησε ο δικηγόρος του θύματος.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, είπε: «Με τις νέες διατάξεις αν βέβαια ισχύσουν μέχρι τις 7 Οκτωβρίου που είναι η δίκη, πιθανότατα θα πέσουν στα μαλακά διότι υπάρχουν νέα πλαίσια ποινής για το συγκεκριμένο θέμα και φυσικά λαμβάνεται ως ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου που πιστεύω ότι θα είναι κάτι που θα επικαλεστούν οι συνήγοροι υπεράσπισης. Πιστεύω ότι θα γίνουν αντιληπτά όλα όσα διαδραματίστηκαν εις βάρος της εντολέος μας».

Την ίδια ώρα, ο πατέρας της Τασούλας Παπανικολάου ζήτησε την επιβολή της μεγαλύτερης δυνατής ποινής, μιλώντας παράλληλα για την κατάσταση της κόρης του: «Αισθάνομαι πολύ θυμωμένος. Δεν ξέρω πώς θα τους αντικρύσω, δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω. Πιστεύω ότι θα κρατήσω την ψυχραιμία μου για να προστατεύσω την κόρη μου για να μην έχει πολλά πάρε δώσε με αυτά τα καθάρματα. Το κορίτσι μετά από αυτό που πέρασε δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια με σβηστά τα φώτα. Έξω μόνη της δεν μπορεί να κυκλοφορήσει. Πάντα είναι και κάποιος δίπλα της. Να τιμωρηθούν με το υψηλότερο τίμημα της ποινής που υπάρχει. Αυτό ζητάω από τη δικαιοσύνη».

Θυμίζουμε οτι η 19χρονη που έχει 67% αναπηρία, φέρεται να είχε πέσει θύμα του Αλβανού που κατηγορείται και για την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη, αλλά και ενός Ρομά που την παραπλάνησαν, την κακοποίησαν και ασέλγησαν πάνω της, όπως αναφέρει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Η ίδια, λίγο μετά αφού έγινε γνωστή η υπόθεσή της, είχε μιλήσει για τα όσα έζησε, λέγοντας: «Τους έλεγα συνέχεια σταματήστε δε θέλω, αλλά εκείνοι δεν σταματούσανε και ο Αλβανός μου έλεγε πέντε λεπτά ακόμα πέντε λεπτά ακόμα. Ήμουν τόσο τρομαγμένη, ζαλιζόμουνα και δεν σκεφτόμουνα και πολύ καθαρά».