Αντίπαρος: Φίλος του νεαρού που συνεπλάκη με τον αστυνομικό κινδυνεύει να μείνει παράλυτος (vid)

Gazzetta team
Αντίπαρος: Φίλος του νεαρού που συνεπλάκη με τον αστυνομικό κινδυνεύει να μείνει παράλυτος (vid)
Μυστήριο κάτω από τις συνθήκες που ο νεαρός βρέθηκε πεσμένος από ύψος 4-5 μέτρων, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να μείνει ανάπηρος.

Μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας, την προηγούμενη εβδομάδα να έκλεψε το επεισόδιο που κατέγραψε ο γιος του Τομ Χανκς στην Αντίπαρο, μεταξύ του νεαρού και του αστυνομικού, αλλά λίγο αργότερα ακολούθησε ένα άλλο, σοβαρότερο.

Ένα μέλος της συγκεκριμένης παρέας, βρέθηκε πεσμένο από ύψος 4-5 μέτρων, σε σημείο που δεν είναι και τόσο μακριά από εκεί που έγινε το περιστατικό.

Ο τραυματισμός του μάλιστα ήταν τόσο σοβαρός που έκτοτε νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας, δίνοντας μάχη για να μην μείνει ανάπηρος.

Οι συνθήκες όμως κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε παραμένουν άγνωστες, καθώς το αρχικό σενάριο πως έπεσε την ώρα που προσπαθούσε να γράψει κάτι σε έναν τοίχο, δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται.

Μάλιστα, φίλη της οικογένειας του 19χρονου έκανε έκκληση μέσω του Alpha, σε όποιον γνωρίζει ή είδε κάτι, να ενημερώσει την πλευρά του νεαρού...

«Το παιδί είναι παράλυτο στα πόδια. Γίνεται πολύ μεγάλη μάχη να ανακτηθεί το πάνω μέρος του κορμού, δηλαδή να μην οδηγηθούμε σε τετραπληγία. Η οικογένεια έχει υποστεί σοκ. Όλοι είναι επικεντρωμένοι στην εξέλιξη της υγείας του. Η ζωή όλων έχει αλλάξει ριζικά. Βρέθηκε μερικές εκατοντάδες μέτρα από το σημείο του περιστατικού. Τραυματισμένο σε αυτή τη κατάσταση. Έκθεση αναφέρει πτώση από 4-5 μέτρα. Από πληροφορίες που έχουμε, δεν υπάρχει τέτοιο ύψος κοντά στο σημείο που βρέθηκε.

Ο σκοπός της δημοσίευσης είναι να βρεθεί κάποιος. Δεν είναι δυνατόν να μην είδε κάποιος κάτι. Η οικογένεια ζητάει κάποια πληροφορία από οποιονδήποτε αν είδε ή αν άκουσε κάτι ώστε να μάθουν πως συνέβη», πρόσθεσε.