Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πριν την παράδοση τμήματος της λεωφόρου Ποσειδώνος

Gazzetta team
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πριν την παράδοση τμήματος της λεωφόρου Ποσειδώνος
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν τις βραδινές ώρες στην λεωφόρο Ποσειδώνος, καθώς παραδίδεται το δεύτερο τμήμα της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Τροχαίας, το Σάββατο 22/06, κατά τις ώρες 22.00 έως 08.00 της επομένης θα ισχύσει:

  • Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας επί της Νέας Λ.Ποσειδώνος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, στο τμήμα της από το ύψος του Α/Κ Λ. Συγγρού έως το ύψος του Α/Κ Λ. Κηφισού.

Η απόδοση της κυκλοφορίας των οχημάτων θα διεξαχθεί σταδιακά και ανά λωρίδα κυκλοφορίας κατά το χρονικό διάστημα από την 08.00 ώρα της 23-06-2019 έως την 18.00 ώρα της ιδίας, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η πλήρης αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Κατά την διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τα εξής εναλλακτικά δρομολόγια:

  • Κλάδος Λ. Συγγρού - Λ. Ποσειδώνος με κατεύθυνση από Αθήνα προς Πειραιά : Συνέχεια ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα - Λ. Απόλλωνος – δεξιά στο ύψος του Πάρκου Ναυτικής Παράδοσης - Παλαιά Λ. Ποσειδώνος.
  • Κλάδος Λ. Απόλλωνος - Λ. Ποσειδώνος με κατεύθυνση από Γλυφάδα προς Πειραιά : Ι. Φίξ - Αιόλου - Παλαιά Λ. Ποσειδώνος.
  • Για τα οχήματα που εξέρχονται από το Κ.Π.Ι.Σταύρος Νιάρχος με κατεύθυνση προς Πειραιά : Πεισιστράτου - Επαμεινώνδα - Παλαιά Λ. Ποσειδώνος.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Πηγή: reader.gr