Ανατριχίλα προκαλούν όσα κατέθεσε η 14χρονη απ'το Μοσχάτο, πριν αυτοκτονήσει (vid)

Gazzetta team
Ανατριχίλα προκαλούν όσα κατέθεσε η 14χρονη απ'το Μοσχάτο, πριν αυτοκτονήσει (vid)
Τι είπε το κορίτσι για την σχέση της με τον 43χρονο, πως ξεκίνησε και πως εξελίχθηκε. Τι υποστήριξε ο ιδιοκτήτης του ψιλικατζίδικου.

Ανατριχίλα προκαλεί η κατάθεση της 14χρονης, η οποία έπεσε στις γραμμές του τρένου στο Μοσχάτο στην αστυνομία, λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή της, όπως παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων του Star επικαλούμενο δημοσιεύματα εφημερίδων.

Η ανήλικη μαθήτρια, που είχε ερωτική σχέση με 43χρονο ιδιοκτήτη ψιλικατζίδικου στην περιοχή αποκάλυψε στην αστυνομία τα πάντα για τη σχέση τους και κατέθεσε 13 σελίδες από διαδικτυακή συνομιλία που είχαν.

Το κορίτσι απέδωσε ευθύνες στον εαυτό της για τη φυλάκιση του 43χρονου, ο οποίος στα μάτια της ήταν ο έρωτάς της.

Σύμφωνα με ψυχολόγους, ο 43χρονος εκμεταλλεύτηκε την αποξένωση που ένιωθε το μικρό κορίτσι και την έλλειψη επικοινωνίας με την οικογένειά της και την παρέσυρε στα δίχτυα του.

Η άτυχη Αμαλία, παρουσία πραγματογνώμονα – ψυχολόγου και ύστερα από τις πιεστικές ερωτήσεις των αστυνομικών αποκάλυψε όλα τα φρικιαστικά, αλλά εικονικά τέλεια για εκείνη που συνέβαιναν στη ζωή της τους τελευταίους τρεις μήνες.

Η 14χρονη μάλιστα όπως φέρετε να είπε, γνώριζε και για το πρώτο ανήλικο κορίτσι που είχε σχέση με τον 43χρονο, καθώς ήταν συμμαθήτριες, όπως και με την κόρη του δράστη.

Η ίδια είπε για το απόγευμα που την βρήκε ο πατριός της σε ερωτικές περιπτύξεις με τον κατηγορούμενο στο κατάστημά του.

«…Το απόγευμα είχα κανονίσει να πάω στην πλατεία Δημαρχείου στο Μοσχάτο να βρω κάτι φίλους μου. Πριν πάω, πέρασα από το ψιλικατζίδικο του Δημήτρη, που είναι δίπλα στο φροντιστήριό μου, για να πάρω ένα ενεργειακό ποτό. Έκατσα περίπου ένα τέταρτο με τον Δημήτρη και μιλούσαμε για την κόρη του, τη…, που είναι έναν χρόνο πιο μεγάλη από εμένα και κάνουμε παρέα. Ύστερα από λίγο πήγα να φύγω. Έξω από το ψιλικατζίδικο ήταν ο πατριός μου. Ήρθε και άρχισε να φωνάζει. Νόμιζε ότι κάτι μου είχε κάνει ο Δημήτρης».

Η 14χρονη υποστήριξε ότι πανικοβλήθηκε κι έφυγε γιατί ο πατριός της απειλούσε ότι θα φέρει την αστυνομία. Πήρε το τραμ κι έφτασε μέχρι τη θάλασσα στον Άγιο Κοσμά. Μετά πήρε τηλέφωνο στο Αστυνομικό Τμήμα του Μοσχάτου και την είπαν ότι βρίσκονταν εκεί ο πατριός της, ο αδελφός της και ο 43χρονος. Έτσι, γύρισε πίσω και πήγε στο τμήμα.

Σε ερώτηση για το πώς γνώρισε τον δράστη, το άτυχο κορίτσι είναι ότι η γνωριμία έγινε τους τελευταίους τρεις μήνες μέσω της κόρης του. Όσο για τον πατριό της που εκνευρίστηκε είπε: «Νομίζει ότι ο Δημήτρης με έχει πειράξει σωματικά. Είχε γίνει και πιο παλιά κάτι με κάποια Άννα και τον Δημήτρη. Δεν ξέρω την ηλικία της, ήταν όμως μικρή και είχαν σχέση δύο με τρία χρόνια».

Η πρώτη φορά που είχαν ερωτική επαφή

Ο ψυχολόγος που βρισκόταν στο τμήμα τη ρώτησε αν είχαν ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις και απάντησε αρνητικά, στην συνέχεια όμως παραδέχθηκε ότι «είχε σχέση» με τον 43χρονο περίπου τρεις μήνες.

«Πρώτη φορά που μιλήσαμε ήταν ένα Σάββατο στις αρχές του Φεβρουαρίου του 2019. Είχα πάει στο ψιλικατζίδικο να πάρω μια μπίρα και με είδε ότι ήμουν δακρυσμένη. Είχε γίνει κάτι στο σπίτι και δεν ήμουν καλά. Με ρώτησε: “Ποιος σε πλήγωσε;”. Έκατσα δίπλα του, του εξήγησα τι είχε γίνει και συζητήσαμε αρκετή ώρα. Από τότε, αρχίσαμε να μιλάμε στο messenger», είπε στους αστυνομικούς το κορίτσι.

Στη συνέχεια άρχισαν οι βόλτες με το αυτοκίνητο, ώσπου στις 13 Φεβρουαρίου 2019 άρχισαν τα φιλιά και τον Απρίλιο οι δυο τους ολοκλήρωσαν τη σχέση τους.

Για εκείνη την πρώτη φορά είχε μιλήσει στους αστυνομικούς με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες και ο 43χρονος.

«Κάπου τον Απρίλιο του 2019 κάναμε για πρώτη φορά έρωτα, στο αυτοκίνητό μου, κάπου στην παραλία. Μέσα στο αυτοκίνητο το κάναμε τέσσερις ή πέντε φορές. Αρκετές φορές βρεθήκαμε μέσα στο μαγαζί, εκεί όμως δεν κάναμε έρωτα, μόνο προκαταρκτικά. Χθες ήμουν μαζί της πίσω από το ταμείο και μιλούσαμε».

Δε δίστασε να επιρρίψει ευθύνες για τις ερωτικές αυτές επαφές στο άτυχο κορίτσι, λέγοντας ότι εκείνο τον προέτρεπε να βρεθούν και ότι είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη του.

Η σχέση με την πρώτη ανήλικη

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο 43χρονος αποκάλυψε και τη σχέση του με την πρώτη ανήλικη, η οποία επίσης είχε οικογενειακά προβλήματα και θέματα επικοινωνίας με τη μητέρα της. Για τη σχέση του αυτή μάλιστα είχε μιλήσει και σε ψυχολόγο.

«Από τότε που ξεκίνησα να έχω σχέσεις με την…… πήγα σε ψυχολόγο στον Πειραιά. Σε αυτήν, βέβαια, είχα πει ότι η…… ήταν πάνω από δεκαπέντε χρόνων, γιατί απ’ αυτήν την ηλικία και πάνω ο νόμος επιτρέπει να έχεις ερωτική σχέση με ανήλικο, το είχα διαβάσει στο Ίντερνετ. Στην ψυχολόγο είχα πει ότι μου αρέσει που βοηθάω τα παιδιά αυτά επειδή βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση και μου είπε ότι πρέπει να σταματήσω και ότι δεν θα σώσω εγώ τον κόσμο», υποστήριξε.

Στην απολογία του καταλήγει λέγοντας: «Έχω μετανιώσει για τις πράξεις μου αυτές και αισθάνομαι ντροπή. Σκέφτομαι την οικογένειά μου, το παιδάκι μου».