Σύλληψη επιδειξία που έδειχνε τα γεννητικά του όργανα σε παιδική χαρά

Gazzetta team
Σύλληψη επιδειξία που έδειχνε τα γεννητικά του όργανα σε παιδική χαρά
Στη σύλληψη ενός 55χρονου επιδειξία προέβη η αστυνομία στο Σχηματάρι Βοιωτίας, ενώ μάλιστα ο άνδρας προσπάθησε να επιτεθεί στους αστυνομικούς την ώρα της σύλληψής του.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε παιδική αφού μια 43χρονη μητέρα κατήγγειλε στην αστυνομία πως την ώρα που βρισκόταν στο χώρο της παιδικής χαράς με το παιδάκι της, ο 55χρονος στάθηκε μπροστά τους κατεβάζοντας το παντελόνι του και δείχνοντάς τους τα γεννητικά του όργανα.

Η μητέρα ξεπερνώντας το αρχικό σοκ, ενημέρωσε άμεσα την αστυνομία, δίνοντας σχετική περιγραφή και περίπου μια ώρα αργότερα, αστυνομικοί του Α.Τ. Τανάγρας εντόπισαν τον 55χρονο να κινείται πεζός και τον συνέλαβαν.

Μάλιστα ο επιδειξίας, όταν του ζητήθηκε να ελεγχθεί, αντιστάθηκε και επιτέθηκε στους αστυνομικούς, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, κάτι που όμως δεν κατάφερε.

Ο 55χρονος επιδειξίας θα οδηγηθεί τη Δευτέρα στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις και αντίσταση κατά της αρχής.

Πηγή: reader.gr