Παραδοχή Ψινάκη: «Έκανα ηλιθιότητα που είπα ότι κάηκε το σπίτι μου» (vid)

Gazzetta team
Παραδοχή Ψινάκη: «Έκανα ηλιθιότητα που είπα ότι κάηκε το σπίτι μου» (vid)
Ο Ηλίας Ψινάκης φορώντας γυαλί ηλίου τόνισε πως σωστά διώκεται για το Μάτι, χαρακτήρισε ηλιθιότητα να πει οτι κάηκε το σπίτι του και χαρακτήρισε αισχρή την πολιτική εκμετάλλευση της τραγωδίας, πέρυσι το καλοκαίρι.

«Σωστά διώκομαι για την τραγωδία στο Μάτι», είπε ο Ηλίας Ψινάκης μιλώντας την Παρασκευή στην Κατερίνα Καινούργιου, και αναφέρθηκε συνολικά στη θητεία του ως Δήμαρχος Μαραθώνα, αξίωμα από το οποίο παραιτήθηκε νωρίτερα σήμερα, όπως είπε.

«Ζήσαμε τραγικές στιγμές», είπε αναφερόμενος στη φονική πυρκαγιά του περασμένου καλοκαιριού, σημειώνοντας πως «όταν γίνεται κάτι τόσο τραγικό κι έχεις θύματα, καμένες περιουσίες, τον τεράστιο πόνο της καταστροφής κάποιος πρέπει να φταίει», ωστόσο είπε πως δεν μπορεί ο ίδιος να εντοπίσει το δικό του λάθος. «Στοχοποιήθηκα γιατί κάνω μόνο τη δουλειά μου. Δεν με ενδιαφέρει η καρέκλα», είπε ακόμη και παραδέχτηκε ότι «έκανα ηλιθιότητα που είπα ότι κάηκε το σπίτι μου», ενώ χαρακτήρισε αισχρό το γεγονός ότι κάποιοι εκμεταλλεύονται πολιτικά την τραγωδία στο Μάτι.