Έστησαν προεκλογικό περίπτερο στο Παγκράτι που κλείνει το δρόμο στους τυφλούς (pic)

Gazzetta team
Έστησαν προεκλογικό περίπτερο στο Παγκράτι που κλείνει το δρόμο στους τυφλούς (pic)
Ευτυχώς, ο Γιώργος Πατούλης ενημερώθηκε άμεσα για το λάθος κι έσπευσε να ζητήσει την μετακίνηση του περιπτέρου σε σημείο που δεν δυσκολεύει την διέλευση πολιτών με προβλήματα όρασης.

Μπορεί οι προεκλογικές δεσμεύσεις για σεβασμό στην καθημερινότητα των πολιτών κι ειδικότερα όσων αντιμετωπίζουν προβλήματα αναπηρίας να μονοπωλεί το ενδιαφέρον λίγες ημέρες πριν τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και των Ευρωεκλογών, ωστόσο φαίνεται πως τα κλιμάκια διαφόρων υποψηφίων δε συγκινούνται ιδιαίτερα.

Τελευταίο και τρανταχτό παράδειγμα, το προεκλογικό περίπτερο του υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, το οποίο και στήθηκε παράνομα σε πεζοδρόμιο της γειτονιάς του Παγκρατίου, κόβοντας μάλιστα τον ειδικά διαμορφωμένο διάδρομο που χρησιμοποιούν συμπολίτες μας με προβλήματα όρασης.

Ωστόσο, η δημοσιοποίηση του περιστατικού φάνηκε να ευαισθητοποιεί τους αρμοδίους, οι οποίοι κι έσπευσαν να μετακινήσουν το προεκλογικό περίπτερο σε θέση που δεν κάνει την ζωή των ατόμων με προβλήματα όρασης ακόμα δυσκολότερη, ενώ κι ο ίδιος ο υποψήφιος περιφερειάρχης απολογήθηκε δημόσια μέσω social media.