Υπόθεση Τοπαλούδη: Συνεχίζει τα προβλήματα ο Ροδίτης, αρνήθηκε να μπει στο κελί του

Gazzetta team
Υπόθεση Τοπαλούδη: Συνεχίζει τα προβλήματα ο Ροδίτης, αρνήθηκε να μπει στο κελί του
Ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας θεωρεί ότι κάποιοι «δασκαλεύουν» τους κατηγορούμενους.

Πειθαρχική ποινή επιβλήθηκε στον 21χρονο Ροδίτη κατηγορούμενο για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Star, ο Ροδίτης αρνήθηκε να μπει στο κελί του στις φυλακές Γρεβενών. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου, του επεβλήθη και νέα πειθαρχική ποινή.

Ο Ροδίτης τιμωρήθηκε αυτή τη φορά γιατί αρνήθηκε να μπει στο κελί του στις φυλακές Γρεβενών και τιμωρήθηκε με ένα χρόνο στέρηση εργασίας.

Είναι η δεύτερη πειθαρχική ποινή που του επιβάλλεται μέσα σε διάστημα τριών εβδομάδων.

Ωστόσο, ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας, Γιάννης Τοπαλούδης, υποστηρίζει ότι οι κατηγορούμενοι προσπαθούν να δείξουν ότι έχουν ψυχολογικά θέματα για να ελαφρύνουν τη θέση τους.

«Αυτά όλα που κάνουνε από την αρχή ακόμα προτού πάνε να παραδοθούν σε αυτούς που μίλησαν, και τους συμβούλεψαν τι πρέπει να κάνουν τι πρέπει να σβήσουν από τα κινητά τους ή από τα λάπτοπ η συμπεριφορά τους μετά μέσα στις φυλακές αυτό τι προδίδει τι φανερώνει;

Προσπαθούν να κάνουν παιχνιδάκια να κάνουν ψυχολογικές τρελίτσες να το πω έτσι για να ελαφρύνουν τη θέση τους με κάποιους τρόπους ευφάνταστους ενδεχομένως για την ποινή που θα τους επιβληθεί», λέει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με το Star, απαντήσεις για Ροδίτης και Αλβανός σκότωσαν την Ελένη Τοπαλούδη θα τη δώσουν τα μηνύματα που αντάλλαξαν το μοιραίο βράδυ.

Αυτά περιμένει η ανακρίτρια για να κλείσει την υπόθεση.

Δεν αποκλείεται να ζητήσει αναπαράσταση του τραγικού εγκλήματος στο σπίτι στους Πεύκους και στην παραλία όπου την πέταξαν στον γκρεμό.

Πηγή: reader.gr