Θρίλερ με τον θάνατο της φοιτήτριας στο Αιγάλεω: Κύκλωμα σατανιστών καταγγέλει η οικογένεια (pics & vid)

Gazzetta team
Θρίλερ με τον θάνατο της φοιτήτριας στο Αιγάλεω: Κύκλωμα σατανιστών καταγγέλει η οικογένεια (pics & vid)
Θύμα κυκλωμάτων σατανιστών καταγγέλλει πως έπεσε η οικογένεια της 22χρονης φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή στο Αιγάλεω, η οικογένειά της, αναφέροντας πως η αυτοκτονία της ήταν σκηνοθετημένη.

«Δεν είναι αυτοκτονία, είναι έγκλημα που το σκηνοθέτησαν ώστε να φανεί αυτοκτονία. Το κορίτσι μου δεν είχε λόγο να κάνει κάτι τέτοιο. Υπάρχουν στοιχεία που συλλέγουμε συνεχώς κι άλλα. Υπάρχουν ντοκουμέντα που παραπέμπουν σε σατανιστικές τελετές. Αναζητούμε πρόσωπα», δηλώνει ο πατέρας της 22χρονης Αρετής στην Real News.

Η οικογένεια της 22χρονης κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων για εγκληματική ενέργεια και πλέον η υπόθεση ερευνάται από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας. Πλέον οι αστυνομικοί θέλουν να ταυτοποιήσουν τους ανθρώπους που εμφανίζονται με την κοπέλα σε φωτογραφίες που παραπέμπουν σε σατανιστικές τελετές.

Από την ΕΛ.ΑΣ. έχει ζητηθεί η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της 22χρονης και καταγραφή των ηλεκτρονικών της δεδομένων και επικοινωνιών.

«Οι Αρχές πρέπει να βρουν πρόσωπα που ήταν μαζί της. Δώσαμε και φωτογραφίες όπου η κόρη μου εμφανίζεται μαζί με μία άλλη κοπέλα σε ηλεκτρονικές σελίδες σατανιστών. Υπάρχουν γύρω-γύρω και παράξενα σύμβολα», αναφέρει ο πατέρας της 22χρονης.

«Η κοπέλα, αφού προηγουμένως ήρθε σε επαφή με κάποιους, πήρε την απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή της», δηλώνει στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Τζαβάρας και συμπληρώνει: «Μέσα στο διαδίκτυο κυκλοφορούν φωτογραφίες και υποδείξεις στη νεολαία που καταλήγουν στο να προτιμάται η αυτοκτονία παρά η συμμετοχή στην κοινωνία, στην ενεργό ζωή, στον αγώνα της ζωής».

Πηγή: reader.gr

Φωτογραφίες: anikolouli.gr