Θρίλερ στα Τουρκοβούνια: Αγνοούμενος 28χρονος δικηγόρος εντοπίστηκε νεκρός

Gazzetta team
Θρίλερ στα Τουρκοβούνια: Αγνοούμενος 28χρονος δικηγόρος εντοπίστηκε νεκρός
Νεκρός, σε βραχώδη περιοχή στα Τουρκοβούνια, εντοπίστηκε ο 28χρονος δικηγόρος -απόφοιτος της Νομικής Σχολής Κομοτηνής- που αγνοούνταν από το βράδυ της Τρίτης.

Ο άτυχος άνδρας, εργάζονταν σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο των Αθηνών, το οποίο ασχολείται με βαριές ποινικές υποθέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος είχε εξαφανιστεί εδώ και σχεδόν 24 ώρες, με τους αστυνομικούς να διεξάγουν εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του. Τελικά, λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτης, εντοπίστηκε σε χαράδρα στα Τουρκοβούνια η σορός του.

Από την πρώτη ιατροδικαστική εξέταση δεν προκύπτουν στοιχεία εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα θα γίνει γνωστό αύριο Πέμπτη, μετά την νεκροτομή.

Νωρίτερα, κοντά στα δικαστήρια της Πρώην Σχολής Ευελπίδων είχε εντοπιστεί το Ι.Χ. αυτοκίνητο του (ένα μπλε Opel Astra), με τους αστυνομικούς να βρίσκουν στο εσωτερικό τα κλειδιά του αυτοκινήτου, το πορτοφόλι του γεμάτο χρήματα, καθώς και το κινητό του τηλέφωνο.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι ο αδερφός του δικηγόρου είναι αστυνομικός και υπηρετεί στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. και θα δίνει ήδη κατάθεση στη ΓΑΔΑ. Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Πηγή: reader.gr