Έγκλημα στο Χαλάνδρι: Η 56χρονη Γερμανίδα έμεινε επί δύο εβδομάδες δίπλα στη σορό του άτυχου μεσίτη (vid)

Gazzetta team
Έγκλημα στο Χαλάνδρι: Η 56χρονη Γερμανίδα έμεινε επί δύο εβδομάδες δίπλα στη σορό του άτυχου μεσίτη (vid)
Αρνείται πως ήθελε να σκοτώσει τον άνδρα που βρέθηκε δολοφονημένος σε διαμέρισμα της οδού Κονίτσης στο Χαλάνδρι η 56χρονη σύντροφός του. Η γυναίκα παραδέχτηκε ωστόσο ότι έμεινε επί 15 μέρες στο διαμέρισμά του για να μην κινήσει υποψίες.

Η 56χρονη Γερμανίδα, που συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου, περισσότερες από δύο εβδομάδες μετά τον εντοπισμό του πτώματος του 64χρονου, υποστήριξε ότι έβαλε πέντε ή έξι ηρεμιστικά χάπια στην πορτοκαλάδα του θύματος και στην συνέχεια διαπίστωσε τον θάνατό του.

«Είχαμε μια λογομαχία και με έσπρωξε. Ήταν γενικά ένας οξύθυμος χαρακτήρας. Κάποια στιγμή άρχισε να μην αισθάνεται καλά και πήρε κάποια ηρεμιστικά χάπια. Εγώ έφυγα και όταν επέστρεψα ήταν ακόμη χειρότερα. Δεν ξέρω αν πήρε και άλλα χάπια ή αν ήπιε αλκοόλ» φέρεται να κατέθεσε η 56χρονη σύμφωνα με το Star.

Τα πρώτα ευρήματα των ιατροδικαστών παραπέμπουν πάντως στο ενδεχόμενο ο 64χρονος να κατέληξε λόγω φραγής των αναπνευστικών οδών, αν και έως τώρα δεν υπάρχουν ασφαλή συμπεράσματα για τα αίτια του θανάτου.

Το πτώμα βρέθηκε τυλιγμένο σε σεντόνια και πλαστικές σακούλες και δεμένο με ιμάντες και πλαστική ταινία, σε μία ένδειξη πως η 56χρονη σχεδίαζε ακόμα και να το βγάλει από το διαμέρισμα ώστε να το κρύψει.

Η σορός βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, περίπου δύο μήνες μετά τη δολοφονία.

Πηγή: reader.gr