«Εγκληματίας» στην Ηλεία έβαλε 16 κουτάβια σε 3 τσουβάλια και τα πέταξε σε γκρεμό 60 μέτρων (vid)

Gazzetta team
«Εγκληματίας» στην Ηλεία έβαλε 16 κουτάβια σε 3 τσουβάλια και τα πέταξε σε γκρεμό 60 μέτρων (vid)
Μόνο ως εγκληματίας μπορεί να χαρακτηριστεί ο τύπος που έβαλε 16 κουτάβια σε τρεις τσουβάλια και τις πέταξε από γκρεμό 60 μέτρων.

Είναι κάποια πράγματα που τα διαβάζεις και πραγματικά απορείς με το τί έχει στο κεφάλι του ο άνθρωπος αυτός... Όπως για παράδειγμα το περιστατικό που έγινε στην Ανδρίτσαινα και δημοσιοποίησε το zoosos.gr.

Κάτοικος της περιοχής λοιπόν ενώ έκανε την απογευματινή του βόλτα, είδε να βγαίνει από το αυτοκίνητό του ένας άνθρωπος και να πετάει τρεις κούτες στον γκρεμό που βρίσκεται περίπου 200 μέτρα έξω από τον οικισμό. Αρχικά δεν έδωσε σημασία, καθώς θεώρησε πως ήταν σκουπίδια, αλλά όταν πέρασε ξανά απο εκεί άκουσε κλάματα σκυλιών.

Αμέσως κατάλαβε τι είχε συμβεί και ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία έφτασε με δύο άνδρες. Εκεί βρέθηκαν κάτοικοι τους χωριού, αλλά και δύο εκπρόσωπο του «Νοιάζομαι», ένας εκ των οποίων ήταν ο κ. Λιαρομμάτης.

Με το φως ενός φακού, κατάφερε να κατέβει στο γκρεμό και να διαπιστώσει πως συνολικά είχαν πεταχθεί εκεί 16 κουτάβια, τα οποία είχαν τραυματιστεί και κινδύνευαν από το κρύο. Ευτυχώς κατάφερε να τα βγάλει και πλέον δίνουν μάχη για να κρατηθούν στην ζωή.

Για την υπόθεση οι φιλόζωοι υπέβαλαν μήνυση κατά αγνώστου.