Καταγγελία για απειλές και ξυλοδαρμό εναντίον μεταναστών στην Λάρισα: «Θα φέρουμε την Χρυσή Αυγή να μην αφήσει κανένα ζωντανό»

Gazzetta team
Καταγγελία για απειλές και ξυλοδαρμό εναντίον μεταναστών στην Λάρισα: «Θα φέρουμε την Χρυσή Αυγή να μην αφήσει κανένα ζωντανό»
Σε μία εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία προχώρησαν δύο Πακιστανοί μετανάστες από την Λάρισα, οι οποίοι όπως ανέφεραν δέχθηκαν απειλές και ξυλοκοπήθηκαν από μπράβους του εργοδότη τους όταν ζήτησαν τα δεδουλευμένα τους.

Η καταγγελία των δύο μεταναστών ήρθε στο φως μετά την μεσολάβηση της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος, ενώ σύμφωνα με τους δύο εργάτες από το Πακιστάν, ο εργοδότης τους όχι μόνο αρνήθηκε να του καταβάλει τα δεδουλευμένα τους αλλά αντ΄ αυτού, προσέλαβε δύο μπράβους, οι οποίοι και ξυλοκόπησαν άγρια τον έναν από τους δύο εργάτες.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας, Τζαβέντ Ασλάμ, «το αφεντικό με δυο μπράβους τους έδειρε και τους έλεγε "Μην ζητάτε λεφτά, θα πληρώσω όποτε εγώ θέλω, η Αστυνομία και η Χρυσή Αυγή είναι φίλοι μου. Θα καλέσουμε τη Χρυσή Αυγή και δεν θα αφήσουμε κανένα Πακιστανό ζωντανό στη Λάρισα».

Σύμφωνα με την καταγγελία της ΚΕΕΡΦΑ, το περιστατικό σημειώθηκε στις 8 Φεβρουαρίου σε κτηνοτροφική μονάδα της Λάρισας, ενώ οι δύο εργάτες από το Πακιστάν θα καταφύγουν στην Επιθεώρηση Εργασίας για την καταβολή των χρημάτων που τους οφείλονται.