Ζωγράφου: Γονείς καταγγέλουν την σεξουαλική κακοποίηση 12χρονου μαθητή μέσα στο σχολείο (vid)

Gazzetta team
Ζωγράφου: Γονείς καταγγέλουν την σεξουαλική κακοποίηση 12χρονου μαθητή μέσα στο σχολείο (vid)
Η απίστευτη καταγγελία ήρθε στη δημοσιότητα μετά την δημοσιοποίηση του περιστατικού από τους γονείς του θύματος.

Αποτροπιασμό προκαλεί η καταγγελία των γονιών ενός 12χρονου μαθητή, οι οποίοι υποστήριξαν ότι το παιδί τους έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από δύο συμμαθητές του εντός του χώρου του σχολείου του στου Ζωγράφου.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η μητέρα του ανήλικου μαθητή μιλώντας στην τηλεόραση του Ant1, οι πράξεις των δύο συμμαθητών του βιντεοσκοπήθηκαν από τους ίδιους και προβλήθηκαν και σε άλλα παιδιά του σχολείου, ενώ το περιστατικό έφτασε στα αυτιά τους από το μεγαλύτερο γιο της οικογένειας, ο οποίος φοιτά στο ίδιο σχολείο αλλά σε μεγαλύτερη τάξη.

Οι γονείς του 12χρονου μαθητή απομάκρυναν άμεσα τα παιδιά τους από το συγκεκριμένο σχολείο, ενώ απευθύνθηκαν και σε ιατροδικαστή ώστε να εξετάσει τον μικρό μαθητή.

Πλέον, η υπόθεση παίρνει τον δρόμο της δικαιοσύνης, ενώ αντικείμενο έρευνας θα αποτελέσει και ο ρόλος του διευθυντή και καθηγητών του σχολείου, καθώς όπως υποστηρίζει η οικογένεια ο 12χρονος ενημέρωσε διευθυντή κι έναν καθηγητή για το συμβάν, οι οποίοι όμως τον συμβούλευσαν να μην ενημερώσει τους γονείς του.