Έκρηξη στην Καλαμάτα: Σε διαρροή φιάλης προπανίου οφείλεται η τραγωδία στην ταβέρνα (pics & vid)

Gazzetta team
Έκρηξη στην Καλαμάτα: Σε διαρροή φιάλης προπανίου οφείλεται η τραγωδία στην ταβέρνα (pics & vid)
Συγκλονισμένη παραμένει η μεσσηνιακή πρωτεύουσα από την φονική έκρηξη σε ταβέρνα της πόλης, που είχε σαν αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τριών γυναικών που βρίσκονταν στην κουζίνα της επιχείρησης.

Στο πένθος έχει βυθιστεί η πόλη της Καλαμάτας, μετά την φονική έκρηξη σε ταβέρνα στη συμβολή των οδών Ηρλωων και Σανταρόζα στην παραλία της πόλης, που είχε σαν αποτέλεσμα τρεις γυναίκες να χάσουν τη ζωή τους και δύο ακόμη άνθρωποι να νοσηλεύονται με εγκαύματα, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή τους.

Η ισχυρότατη έκρηξη σημειώθηκε στις 21.15 το βράδυ του Σαββάτου στην ταβέρνα «Διόνυσος», η οποία εκείνη την στιγμή ήταν κατάμεστη με πελάτες. Το ωστικό κύμα από την έκρηξη, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, προήλθε από διαρροή αερίου από φιάλη προπανίου στον χώρο της κουζίνας, ισοπέδωσε τα πάντα, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό δύο γυναικών εργαζομένων στην ταβέρνα αλλά και της συζύγου του ιδιοκτήτη.

Στο νοσοκομείο Καλαμάτας νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης και μία ακόμη εργαζόμενη, ενώ από τύχη η έκταση της τραγωδίας δεν είναι μεγαλύτερη, καθώς ένας τοίχος έσωσε τις ζωές δεκάδων θαμώνων που βρίσκονταν στην σάλα της ταβέρνας.