«Δεν έκανα τίποτα, είμαι θύμα», λέει ο ηθοποιός για τον βιασμό του οδηγού ταξί (vid)

Gazzetta team
«Δεν έκανα τίποτα, είμαι θύμα», λέει ο ηθοποιός για τον βιασμό του οδηγού ταξί (vid)
Ο ηθοποιός που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος οδηγού ταξί ισχυρίζεται πως είναι θύμα παραποιημένων γεγονότων και ουδέποτε ασέλγησε σε βάρος του 24χρονου.

«Πολύ απλά δεν έχω κάνει τίποτε, είναι όλα ψευδή, πολύ απλά είμαι θύμα παραποιημένων γεγονότων, και από κει και πέρα δεν μπορώ να διακρίνω το σκοπό όλου αυτού του πράγματος που γίνεται» ανέφερε ο ηθοποιός μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

«Δεν μπορώ να διακρίνω τον σκοπό όλου αυτού του πράγματος που γίνεται», ανέφερε και ισχυρίστηκε πως όσα βρέθηκαν μέσα στην τσάντα του ήταν για ένα ραντεβού που είχε προγραμματίσει αργότερα.

«Έχω υποψίες, αλλά ακόμη δεν θέλω να μιλήσω» σημείωσε ο ηθοποιός και επεσήμανε πως «το ραντεβού που είχα μπορεί να πιστοποιηθεί και από τις επαφές στο κινητό μου».

Παράλληλα τόνισε πως κάποιος που έχει σκοπό να βιάσει δεν θα καλούσε διαδικτυακά ταξί.

Υπενθυμίζεται πως ο 29χρονος ηθοποιός κατηγορείται ότι βίασε 24χρονο οδηγό ταξί στις 13 Νοεμβρίου.

Από την πλευρά του ο 24χρονος οδηγός, εξιστόρησε τα γεγονότα στην κατάθεσή του επισημαίνοντας πως μετά την ιατροδικαστική εξέταση διαπίστωσε πως έπεσε θύμα βιασμού.

Ολόκληρη η κατάθεση:

Εργάζομαι ως ταξιτζής. Στις 13 Νοεμβρίου στις 6:20 το απόγευμα δέχθηκα κλήση μέσω διαδικτυακής εφαρμογής για να εξυπηρετήσω πελάτη. Στις 6:30 έφθασα στο σημείο. Ο δράστης δεν είχε δηλώσει τον προορισμό του και όταν επιβιβάστηκε στο ταξί και τον ρώτησα που πάμε μου είπε πως θα μου πει.

Με οδήγησε στην Ομόνοια, στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου και μου ζήτησε να τον περιμένω προκειμένου να ψωνίσει κάτι. Όταν επέστρεψε είδα ότι κρατούσε μια σακούλα με πράγματα που έφερε την επιγραφή ενός sex shop. Μετά με οδήγησε στο Μοναστηράκι σε ένα μαγαζί γρήγορου φαγητού. Βγήκαμε από το αυτοκίνητο, γιατί μου πρότεινε να με κεράσει ένα σάντουιτς. Κάποια στιγμή μου είπε να ανοίξω το αυτοκίνητο για να πάρει τα τσιγάρα του, πράγμα που έκανα.

Όταν ξαναμπήκαμε στο ταξί υπήρχε μια έντονη δυσοσμία, την οποία εισέπνευσα ένιωσα να ζαλίζομαι και να είμαι υπερβολικά εξαντλημένος. Ήπια τον καφέ μου για να βοηθηθώ και ξεκινήσαμε να πηγαίνουμε προς Γκάζι. Στη διαδρομή άρχισα να νιώθω μια έξαψη και μια έντονη ερωτική επιθυμία. Ένιωσα επίσης πως δεν μπορούσα να αρνηθώ τίποτα από αυτά που μου έλεγε. Κατεβαίνοντας από την Ιερά Οδό, είδαμε από μακριά ένα περιπολικό. Ο πελάτης μου ζήτησε να σβήσω τα φώτα και να κάνω αναστροφή.

Έπειτα βρεθήκαμε σε ένα απομονωμένο σημείο που υπήρχαν μόνο εγκαταλελειμμένες νταλίκες. Φοβήθηκα ότι θα πέσω θύμα ληστείας. Ο πελάτης με έπιασε από το σβέρκο και τότε μου ήρθε ξανά η άσχημη μυρωδιά. Μου είπε “σε ευχαριστώ για την υπομονή”. Εκεί κατέβηκε από το αυτοκίνητο και μου ζήτησε να τον περιμένω για λίγη ώρα. Αντιλήφθηκα την παρουσία και άλλων ανθρώπων στο σημείο, καθώς και ότι ο άγνωστος πελάτης με κοιτούσε από το δασάκι. Αφού ο πελάτης ξαναγύρισε στο ταξί, εγώ ζαλιζόμουν υπερβολικά. Είχα κατεβάσει το κάθισμα και είχα ξαπλώσει για να ηρεμήσω. Ο πελάτης άρχισε να μου ξεκουμπώνει το πουκάμισο, να βάζει μέσα το χέρι του και να με χαϊδεύει αισθησιακά. Όταν κατάλαβα τι συνέβαινε πανικοβλήθηκα και του είπα “αρκετά φίλε, ως εδώ”. Κατάλαβα από το ύφος του ότι νευρίασε και ήταν απογοητευμένος. Μου ζήτησε να φύγουμε από εκεί.

Όταν φτάσαμε στον σταθμό του ΟΣΕ ο πελάτης λιποθύμησε και τον μετέφερα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Όταν φθάσαμε εκεί ξεκίνησα να έχω μια ανεξήγητη ταχυκαρδία και εξάψεις και θυμό. Άρχισα να ξεσπάω λεκτικά στους γιατρούς και να τους φωνάζω “πάρτε τον, κάτι μου έχει βάλει στον καφέ”. Μετά έχασα τις αισθήσεις μου. Όταν ξύπνησα στο κρεβάτι του νοσοκομείου είχα πονοκέφαλο και ένιωθα το σώμα μου παραλυμένο. Πανικοβλήθηκα και βγήκα έξω για να διαπιστώσω αν ο πελάτης λήστεψε το ταξί και τα πράγματά μου. Επέστρεψα στο νοσοκομείο αλλά δεν νοσηλεύτηκα γιατί ήθελα να πάω σπίτι μου για να ηρεμήσω. Εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να καταλάβω τι είχε συμβεί και γιατί ήμουν στο νοσοκομείο σε κατάσταση πανικού.

Πήγα στο σπίτι και μετά από ώρες κατάφερα να συνέλθω από τις ναρκωτικές ουσίες που μου είχε ρίξει στον καφέ και με είχε κάνει να εισπνεύσω. Την επόμενη μέρα πήγα στην αστυνομία και κατέθεσα και μετά πήγα στον ιατροδικαστή. Ο ιατροδικαστής, αφού με εξέτασε, με ενημέρωσε ότι είχα πέσει θύμα ασέλγειας. Μόνο τότε συνειδητοποίησα την έκταση όσων είχαν συμβεί.