TEI Σερρών: Άκυρες οι εξεταστικές Ιουνίου και Σεπτεμβρίου στα μαθήματα του καθηγητή με τα «φακελάκια»

Gazzetta team
TEI Σερρών: Άκυρες οι εξεταστικές Ιουνίου και Σεπτεμβρίου στα μαθήματα του καθηγητή με τα «φακελάκια»
Ανάστατοι είναι οι φοιτητές του τμήματος Λογιστικής στο ΤΕΙ Σερρών, καθώς τα αποτελέσματα των εξεταστικών του Ιουνίου και του Σεπτεμβρίου θεωρούνται άκυρα, λόγω της δράσης του καθηγητή, ο οποίος κατηγορείται για δωροληψία και εκβιασμό.

Η απόφαση πάρθηκε από τη Σύγκλητο, έγινε εισήγηση στο Συμβούλιο του Τμήματος του ΤΕΙ Σερρών και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ANT1, δόθηκε ομόφωνα το πράσινο φως ώστε να διαφυλαχθεί το κύρος των πτυχίων της Σχολής.

Καθώς αυτή η απόφαση αφήνει αρκετούς φοιτητές «στον αέρα» και ιδιαίτερα αυτούς που ετοιμάζονται ή -σύμφωνα με τα αποτελέσματα των προηγούμενων εξεταστικών- είναι ήδη πτυχιούχοι, ορίστηκε εμβόλιμη εξεταστική τον Νοέμβριο.

Οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν στις 23 του μήνα για τα πέντε μαθήματα του καθηγητή Στατιστικής, τα οποία θα εξεταστούν από άλλους ακαδημαϊκούς και όσοι φοιτητές επιτύχουν θα ορκιστούν μέσα στον Δεκέμβριο.

Να θυμίσουμε πως σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο καθηγητής είχε στήσει ολόκληρη φάμπρικα και για να περάσουν οι φοιτητές το μάθημά του ή έπρεπε να του δώσουν φακελάκι των 250 με 300 ευρώ, ή να εγγραφούν στο φροντιστήριο (του ανθρώπου που επίσης προφυλακίστηκε), ή (στην περίπτωση που επρόκειτο για φοιτήτριες που του... γυάλιζαν) να περάσουν από το κρεβάτι του και να ικανοποιήσουν τις ερωτικές του διαθέσεις.

Πηγή: reader.gr