Άλλαξε θέση το μαχαίρι που βρέθηκε στο κοσμηματοπωλείο

Gazzetta team
Άλλαξε θέση το μαχαίρι που βρέθηκε στο κοσμηματοπωλείο
Νέα στοιχεία στην υπόθεση με τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου. Άλλου βρέθηκε το μαχαίρι, αλλού κατέληξε. Τα αποτυπώματα του 34χρονου, οι αναζητήσεις της ΕΛΑΣ.

Σημερινό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Έθνος» δίνει νέες διαστάσεις στο θέμα με τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου και στην φερόμενη ως απόπειρα κλοπής του κοσμηματοπωλείου στο κέντρο της Αθήνας.

Αν και αρχικά είχε δει το φως της δημοσιότητας το σενάριο που ήθελε τον 33χρονο να έχει μαζί του ένα μαχαίρι, σε αυτό που βρέθηκε στον τόπο του περιστατικού δεν υπήρξε ταυτοποίηση των αποτυπωμάτων του. Το μοναδικό πράγμα στο οποίο βρέθηκαν τα αποτυπώματα του ακτιβιστή ήταν ένα κομμάτι χαρτί.

Αυτό όμως που έρευνα η Ελληνική Αστυνομία είναι η περίεργη διαδρομή του μαχαιριού, καθώς αρχικά είχε βρεθεί εκτός του καταστήματος, όμως στη συνέχεια κάποιος το πήρε και το πέταξε στο εσωτερικού.

Γενικότερα πάντως υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για τον τρόπο που άνδρες της ΕΛΑΣ που βρέθηκαν στο σημείο, χειρίστηκαν την υπόθεση. Και αυτό γιατί δεν απέκλεισαν τον μέρος του περιστατικού, με αποτέλεσμα να αλλοιωθούν πολλά στοιχεία, όπως φαίνεται και από την φωτογραφία που δείχνει τον ιδιοκτήτη του καταστήματος να σκουπίζει το πεζοδρόμιο.

Τέλος, οι αρχές αναζητούν τρεις ανθρώπους που ήταν μαζί με τον 33χρονο μέχρι και λίγα πριν μπει στο κοσμηματοπωλείο.