Απειλές και συνθήματα στο γραφείο του δικηγόρου του κοσμηματοπώλη (pics)

Gazzetta team
Απειλές και συνθήματα στο γραφείο του δικηγόρου του κοσμηματοπώλη (pics)
Υβριστικά συνθήματα κι απειλές έκαναν την εμφάνισή τους τόσο στην πρόσοψη του κοσμηματοπωλείου, όσο και στο δικηγορικό γραφείο του συνηγόρου υπεράσπισης του επιχειρηματία.

Στόχος αγνώστων έγινε η είσοδος της πολυκατοικίας που στεγάζει το δικηγορικό γραφείο του Αθανάσιου Αναγνωστόπουλου, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, που διαδραματίστηκαν οι τραγικές εικόνες της Πέμπτης.

Οι άγνωστοι έσβησαν με μαύρο σπρέϊ το όνομα του δικηγόρου από την είσοδο της πολυκατοικίας, ενώ έγραψαν κι απειλητικά μηνύματα με αποδέκτη τον κ. Αναγνωστόπουλο.

Υβριστικά συνθήματα γράφτηκαν και στην πρόσοψη του κοσμηματοπωλείου επί της οδού Γλάδστωνος. όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό.

Να σημειωθεί πως ο πελάτης του δικηγόρου, κατηγορείται με ένα κακούργημα (θανατηφόρες σωματικές βλάβες) κι ένα πλημμέλημα (επικίνδυνες σωματικές βλάβες), καθώς εμφανίζεται σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο να κλωτσά επανειλημμένα τον 33χρονο Ζακ Κωστόπουλο.

Ο συλληφθέντας αναμένεται να οδηγηθεί την Τρίτη το πρωί ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα μετά την προθεσμία που έλαβε, ενώ η υπερασπιστική του γραμμή αναφέρει ότι απειλήθηκε η σωματική του ακεραιότητα από τον φερόμενο ως δράστη της απόπειρας ληστείας. Επιπλέον, οι αρχές αναζητούν τον δεύτερο άντρα που εμφανίζεται να χτυπάει τον αιμόφυρτο Ζακ Κωστόπουλο, με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. να κάνουν λόγο για ταυτοποίηση των στοιχείων του.

Φωτογραφίες: Εurokinisi