42 χρόνια στο βιαστή της 23χρονης στην Δάφνη (vid)

Gazzetta team
42 χρόνια στο βιαστή της 23χρονης στην Δάφνη (vid)
Σε 42 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε ο 42χρονος που κακοποίησε 23χρονη στο διαμέρισμα του στη Δάφνη.

Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στη δίκη που πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων. Ο 53χρονος καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 42 ετών κατά συγχώνευση (έκτιση 25 έτη).

Νωρίτερα η εισαγγελέας είχε ζητήσει την ενοχή του κατηγορούμενου χαρακτηρίζοντας τον διεστραμμένο και σατανικό ενώ δεν έκανε δεκτό τον ισχυρισμό του πως η 23χρονη συναινούσε στις πράξεις του.

Επίσης η εισαγγελέας απέρριψε το αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, καθώς όπως ανέφερε «η παθούσα δίνει μάχη για την υγεία της και θα πρέπει να φύγει από εδώ δικαιωμένη και να προχωρήσει τη ζωή της».

Ο 53χρόνος δεν ήταν παρών στην ανακοίνωση της απόφασης, καθώς ζήτησε να μην μεταχθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού στο δικαστήριο.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο τον Μάιο του 2017 όταν οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι του άνδρα και αντίκρισαν κακοποιημένη, σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, δεμένη και φιμωμένη μία 23χρονη κοπέλα. Ο 53χρονος είχε συλληφθεί και η κοπέλα είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη του 53χρονου μετά από τη δήλωση εξαφάνισης που έκαναν οι γονείς της 23χρονης.

Πηγή: reader.gr