Χορεύτρια συνελήφθη επειδή δάγκωσε αστυνομικό

Gazzetta team
Χορεύτρια συνελήφθη επειδή δάγκωσε αστυνομικό
Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής στην Πρέβεζα, όπου το προηγούμενο βράδυ η πληθωρική χορεύτρια είχε εντυπωσιάσει τους θαμώνες γνωστού νυχτερινού κέντρου με το σόου και τα... προσόντα της!

Μπελάδες με τον... νόμο είχε την Κυριακή, μία από τις πιο εντυπωσιακές και πληθωρικές χορεύτριες των ελληνικών clubs. Η «καυτή» ξανθιά, που κάνει περιοδεία αυτές τις ημέρες στη Δυτική Ελλάδα, βρέθηκε -έστω και για λίγο- με χειροπέδες!

Όλα ξεκίνησαν όταν παρά τις επαναλαμβανόμενες οχλήσεις από τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείο που διέμενε, η χορεύτρια όχι μόνο δεν κατέβαινε από το δωμάτιο της, αλλά κάποια στιγμή κατέβασε και το ακουστικό του τηλεφώνου για να μην την... ενοχλούν! Αυτό, παρότι το check out ήταν για τις 12:00 το μεσημέρι και περίμενε για το δωμάτιο άλλο άτομο που είχε κάνει κράτηση.

Γύρω στις 15:30 ο διευθυντής του ξενοδοχείου αναγκάστηκε να καλέσει την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί ανέβηκαν στο δωμάτιο της, μαζί με τον ιδιοκτήτη, χτύπησαν την πόρτα του δωματίου και ανακοίνωσαν την ιδιότητα τους. Τότε η πληθωρική χορεύτρια βγήκε σε έξαλλη κατάσταση, τους... στόλισε κανονικότατα και επιτέθηκε εναντίον των αστυνομικών, τραυματίζοντας ελαφρά τον έναν. Έτσι βρέθηκε με χειροπέδες -έστω και για λίγες ώρες-, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο δωμάτιο βρέθηκε και μικροποσότητα χασίς!

Μετά από κάποιες ώρες και με τη μεσολάβηση δικηγόρων, η εντυπωσιακή νεαρά αφέθηκε ελεύθερη και συνέχισε την περιοδεία της σε κοντινό νησί, όπου εμφανίστηκε το ίδιο βράδυ! Σε μία σιβυλλική της ανάρτηση στο Facebook, έγραψε: «Δεν μπορώ να κρατήσω κακία σε κανέναν... Δεν το χωράει η ψυχή μου»!

Πηγή: reader.gr