Αμβροσιος: Ένα «σώσε μας Παναγιά μας» θα μπορούσε να σβήσει τις φωτιές

Gazzetta team
Αμβροσιος: Ένα «σώσε μας Παναγιά μας» θα μπορούσε να σβήσει τις φωτιές
Την ώρα που η Ελλάδα θρηνεί για τους νεκρούς της από τις φονικές πυρκαγιές, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος ξεπέρασε κάθε όριο με τα λεγόμενά του.

Συνήθως οι ιερείς είναι οι εκπρόσωποι του Θεού και μεταφέρουν λόγια αγάπης προς το ποίμνιο. Υπάρχει όμως και ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος ο οποίος συνεχίζει τις αισχρές και μισαλλόδοξες τοποθετήσεις.

Την ώρα που ο αριθμός των νεκρών από την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής ανεβαίνει, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος συνεχίζει την ρητορική της ψεκασμένης βλακείες προκαλώντας την οργή όλων λέγοντας πως ο άθεος Πρωθυπουργός είναι ο δράστης αυτής της πρωτοφανούς τραγωδίας και πως μόνο μια επίκληση στην Παναγία θα μπορούσε να σβήσει τις φωτιές!

Το ότι ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων αποτελεί ένα σκοταδιστικό μόρφωμα δεν είναι κάτι καινούργιο αλλά θα περίμενε κανείς σε μια τέτοια στιγμή από τον δεσπότη να βγουν λόγια αγάπης και συμπαράστασης. Βέβαια, στην χώρα που η ανομία και η μισαλλοδοξία δεν διώκονται ποινικά δεν μπορείς να περιμένεις κάτι καλύτερο.

Διαβάστε την δήλωση του:

«Σε καιρούς αποστασίας από τό δρόμο του Θεού θα εκδηλώνεται η οργή του Πανοικτίρμονος Θεού με διάφορα φυσικά καταστροφικά φαινόμενα, όπως για παράδειγμα σεισμοί, πείνα, επιδημίες και αρρώστεις λοιμικές, αιματοχυσίες, εγκληματικότης, καταστρο- φικές φωτιές, σύνεφα καπνού, που θα ανεβαίνουν μέχρι τόν ουρανό!

Ποιός, άραγε, να είναι ο υπεύθυνος για την απομάκρυνση του Νεοέλληνα από τόν δρόμο του Θεού;Ποιός άλλος; Ο άθεος Πρωθυπουργός κ. Αλέξιος Τσίπρας και οι Συνεργάτες του; Ιδού μερικά από τα κατορθώματά τους:

Κατάργηση του Θρησκευτικού Όρκου στους Υπουργούς!

Αφαίρεση των Εικόνων του Χριστού μας και των Αγίων μας από τά Σχολεία, τα Γραφεία των Υπουργών, τις Δημόσιες Υπηρεσίες κλπ.

Νομιμοποίηση του Γάμου των Ομοφυλοφίλων διά του Συμφώνου Συμβιώσεως.

Παρελάσεις των Gays και γελειοποίηση των Εικόνων με την ανάρτησή τους στα γεννητικά όργανα τους στις δημόσιες παρελάσεις τους.

Κατάργητης της πρωϊνής προσευχής από τά Σχολεία.

Κατάργηση του εκκλησιασμού των Μαθητών.

Κατάργηση του μαθήματος των Θρησκευτικών από τα Δημόσια Σχολεία.

Περιφρόνηση του Μυστηρίου του χριστιανικού Γάμου, αφού ο Πρωθυπουργός συζεί αστεφά- νωτος με την φιλενάδα του κα Μπέττυ ή Περιστέρα.

Περιφρόνηση του Μυστηρίου της Βαπτίσεως, αφού δεν έχει βαπτίσει τα παιδιά τους.

Εξάπλωση της εγκληματικότητος κατά την περίοδο της Πρωθυπουργίας του. Βλέπε και τον Ρουβίκωνα!

Εξάπλωση του γυμνισμού και εν γενει της ανηθικότητος στη σύγχρονη Κοινωνία μας .

Ο Υπουργός της α-Παιδέιας κ. Γαβρόγλου θέλει να καταργήσει τις Πανελλήνιες Εισαγω-γικές Εξετάσεις στην Πανεπιστημιακή Βαθμία, ώστε «τα παιδιά μας χωρίς αγωνία το Σάββατο το βράδυ να μπορούν νά πηγαίνουν στα μπάρ για ένα ποτό και για να μπορούν επίσης να ερωτεύωνται»!!!!

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ;

Μα, ποιός άλλος από τον Πρωθυπουργό μας;».