Άγιος Νικόλαος: Νεαροί ξυλοκόπησαν τουρίστα επειδή μίλησε αρνητικά για την Κρήτη

Gazzetta team
Άγιος Νικόλαος: Νεαροί ξυλοκόπησαν τουρίστα επειδή μίλησε αρνητικά για την Κρήτη
Το περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη του Αγίου Νικολάου, ενώ οι έξι εμπλεκόμενοι συνελέηφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα

Θύμα ξυλοδαρμού από παρέα έξι Κρητικών έπεσε ένας 50χρονος τουρίστας από την Σκοτία, ο οποίος δέχθηκε την επίθεση των νεαρών επειδή κακοχαρακτήρισε το νησί.

Πιο συγκεκριμένα, ο 50χρονος άντρας βρισκόταν σε εστιατόριο της πόλης, όταν συζητώντας με την παρέα του, έκανε μερικά υποτιμητικά σχόλια για το νησί.

Στο άκουσμα των παραπάνω αντέδρασε έντονα ένας νεαρός παρευρισκόμενος, ο οποίος αφού του επιτέθηκε λεκτικά, στη συνέχεια αποχώρησε για να επιστρέψει λίγο αργότερα με ενισχύσεις 5 φίλων του.

Οι έξι άντρες ακολούθησαν τον τουρίστα κι έξω από το ξενοδοχείου όπου διέμενε τον πλησίασαν και τον γρονθοκόπησαν πριν εξαφανιστούν στην γύρω περιοχή.

Σύμφωνα με το cretapost, ο άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοσκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ η αστυνομία που ειδοποιήθηκε, ταυτοποίησε κι έφτασε στην σύλληψη των έξι νεαρών, οι οποίοι θα οδηγηθούν την Δευτέρα στον εισαγγελέα ώστε να τους απαγγελθούν κατηγορίες.