Άστεγος απέτρεψε ληστεία σε καφετέρια (vid)

Gazzetta team
Άστεγος απέτρεψε ληστεία σε καφετέρια (vid)
Η ετοιμότητα και το θάρρος ενός άστεγου άντρα, στάθηκαν ικανά ώστε να εμποδίσει τις ληστεία καφετέριας από δύο άντρες που εισέβαλαν στο κατάστημα με... αυτοκίνητο.

Απρόσμενη κατάληξη είχε η απόπειρα δύο αντρών να διαρρήξουν την είσοδο καφετέριας στις Συκιές Θεσσαλονίκη υα ξημερώματα της Τρίτης με σκοπό να ληστέψουν το κατάστημα.

Για κακή τους τύχη, στο εσωτερικό της καφετέριας βρισκόταν ένας άστεγος άντρας, ο οποίος είχε πάρει την άδεια του ιδιοκτήτη να διανυκτερεύει στο κατάστημα, εκτελώντας ταυτόχρονα και άτυπα χρέη φύλακα.

Οι δύο ληστές αρχικά προσπάθησαν να ανοίξουν την πόρτα με λοστό, όμως αφού απέτυχαν κατεδάφισαν την τζαμαρία με το όχημα που θα χρησιμοποιούσαν για την διαφυγή τους.

Τότε, όμως, ο άστεγος σαν από μηχανής θεός, πήρε στο κατόπι τους δύο άντρες, κραδαίνονατς μια καρέκλα, τρέποντάς τους σε φυγή, πριν κατευθυνθούν στο σημείο όπου βρισκόταν η ταμειακή μηχανή.

Οι στιγμές καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας της καφετέριας, όπου φαίνεται καρέ καρέ η διάρρηξη και στη συνέχεια το κυνήγι του ηλικιωμένου άντρα προς τους δύο αφελείς κι αποτυχημένους δράστες.