Βίος και πολιτεία ο πρώην παπάς που ασελγούσε σε 11χρονη

Gazzetta team
Βίος και πολιτεία ο πρώην παπάς που ασελγούσε σε 11χρονη
Ενας παπάς ηλικίας 80 ετών που ιερουργούσε σε περιοχή της Μαγνησίας, είχε τεθεί σε αργία και ακολούθως καθαιρέθηκε από τη Μητρόπολη, ενώ υπήρξαν καταγγελίες σε βάρος του για παρενοχλήσεις και σε παιδιά. Παρ' όλα αυτά εξακολουθούσε να φοράει ράσα…

Το ότι αρχικά είχε τεθεί σε αργία, είχε να κάνει με το ότι υπήρχαν κατηγορίες σε βάρς του για παρενοχλήσεις σε γυναίκες, για δημόσια μέθη, ακόμη και εκχερσώσεις δασών!.. Βίος και πολιτεία δηλαδή.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο πολύτεκνος πρώην ιερέας συνελήφθη με κατεβασμένα τα παντελόνια στον Άναυρο του Βόλου, ενώ ετοιμαζόταν να ασελγήσει σε ένα 11χρονο κοριτσάκι με την έκριση της 30χρονης Βουλγάρας μητέρας του!..

Αστυνομικός που γνώριζε το παρελθόν του, παραξενεύτηκε όταν τον είδε να κατευθύνεται μαζί με την 30χρονη και το μικρό κορίτσι σε ένα pet shop και στη συνέχεια η Βουλγάρα να φεύγει αφήνοντάς τον μόνο με το παιδί. Τους ακολούθησε και ζήτησε ενισχύσεις οι οποίες επενέβησαν και συνέλαβαν τον 80χρονο, όταν κατέβασε το παντελόνι του και ζητούσε από την ανυπεράσπιστη μικρούλα να τον ακουμπήσει στα απόκρυφά του! Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι πήγε την 11χρονη στις… κούνιες, αλλά οι αστυνομικοί είχαν καταγράψει τα πάντα και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη για ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής.
Το παιδί είπε ότι βοηθούσε τη μαμά του δίνοντάς της χρήματα, ενώ στην ίδια έδινε ως δώρα κούκλες και κοκαλάκια για τα μαλλιά! Έτσι, μαζί του παραπέμφθηκε και η 30χρονη, καθώς εξέδιδε την ίδια της την κόρη στον πρώην παπά, του οποίου μάλιστα είναι ερωμένη από τον περασμένο Μάρτιο, με αντάλλαγμα 20 ως 50 ευρώ για τις συνευρέσεις τους! Ασκήθηκε δίωξη σε βάρος τους.