Slogun:Χθες, τη στιγμή που ο Μεντιλίμπαρ γύρισε την πλάτη του στα πέναλτι, τον ερωτεύτηκαν και οι τελευταίοι “άπιστοι” Ολυμπιακοί

FOLLOW US

Slogun:Χθες, τη στιγμή που ο Μεντιλίμπαρ γύρισε την πλάτη του στα πέναλτι, τον ερωτεύτηκαν και οι τελευταίοι “άπιστοι” Ολυμπιακοί
BWIN stripe gif

«Ήθελε να πάρει το μωρό από τον ακάλυπτο όταν θα έφευγε η μητέρα της»

Gazzetta team
«Ήθελε να πάρει το μωρό από τον ακάλυπτο όταν θα έφευγε η μητέρα της»
Ο δικηγόρος της 22χρονης που πέταξε το μωρό της στον ακάλυπτο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη ισχυρίζεται ότι η πελάτισσα του δεν ήθελε να κάνει κακό στο παιδί.
Σύμφωνα με τον κ. Αλεξιάδη η νεαρή «δεν ήθελε να κάνει κακό στο παιδί».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο δικηγόρος τόνισε πως η κοπέλα είχε σκοπό να πάρει το μωρό από τον ακάλυπτο όταν θα έφευγε η μητέρα της από το σπίτι.

«Έχει κάνει δεύτερες σκέψεις, κι αυτό είναι το κομμάτι που θέλουμε να αναδείξουμε», σημείωσε ο δικηγόρος, λέγοντας ότι, αυτό που σκέφτηκε η 22χρονη ήταν «μόλις έβρισκε κενό στο χρόνο, να πάρει το παιδί και να πάει στο νοσοκομείο».

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη επειδή η μητέρα της 22χρονης γύρισε έγκαιρα στο σπίτι και «μέχρι το πρωί του Σαββάτου που χτύπησε το κουδούνι η γειτόνισσα, δεν πρόλαβε να μείνει μόνη της, για να το πάρει και να φύγουν».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, αμέσως μετά τη γέννα η 22χρονη «ενημέρωσε τη φίλη της και μετά το σύντροφό της» και οι δύο αντέδρασαν λέγοντας της «έλα μωρέ».

Αναφορικά με την περίοδο της εγκυμοσύνης, ο δικηγόρος είπε πως η 22χρονη «δεν πήγε σε γιατρό, δεν πήρε φάρμακα», ενώ σχετικά με την απόφασή της να κρατήσει το παιδί, είπε πως «δεν ήταν συνειδητή απόφαση. Έχει αδυναμία να το μεγαλώσει και το ξέρει, όμως από την πρώτη στιγμή λέει θα το γεννήσω και θα το αφήσω στο γιατρό».

Ο δικηγόρος σημείωσε πως το μυαλό της 22χρονης δεν είναι ανάλογο με την ηλικία της και έκανε λόγο για ανώριμη σκέψη από πλευράς της.

Περιγράφοντας την κατάσταση στην οποία βρισκόταν η 22χρονη μετά τον τοκετό, ο κ. Αλεξιάδης είπε πως «η πρώτη της σκέψη όταν γεννούσε, μέσα στα αίματα, με φριχτούς πόνους, ήταν να μην την καταλάβει η μητέρα της ή κανένας άλλος».

Υπενθυμίζεται πως η 22χρονη θα απολογηθεί για το αδίκημα της παιδοκτονίας σήμερα Παρασκευή.


Πηγή: reader.gr