Πώς «προδόθηκε» η 22χρονη μητέρα του νεκρού βρέφους της Νέας Σμύρνης

Gazzetta team
Πώς «προδόθηκε» η 22χρονη μητέρα του νεκρού βρέφους της Νέας Σμύρνης
Κάτω από έντονη ψυχολογική πίεση και -με το DNA να έχει ήδη «μιλήσει»- η 22χρονη μητέρα του νεκρού βρέφους της Νέας Σμύρνης ομολόγησε το βράδυ της Τρίτης.

Η νεαρή φοιτήτρια είπε στους αστυνομικούς ότι έμεινε έγκυος χωρίς να το θέλει, άρχισε να πιέζεται όλο και περισσότερο ψυχολογικά και μόλις γέννησε -ευρισκόμενη σε κατάσταση πανικού κατά τη μαρτυρία της- πέταξε το μωρό στον ακάλυπτο χώρο του συμπλέγματος πολυκατοικιών επί της οδού Πριγκιποννήσων.

Το μωρό, το οποίο τυλιγμένο με τον ομφάλιο λώρο, ένα σεντόνι και τοποθετημένο μέσα σε μία σακούλα, δεν έπεσε στο έδαφος αλλά σε ένα προστατευτικό δίχτυ που έχουν τοποθετήσει οι ένοικοι για να μην πέφτουν σκουπίδια. Γι’ αυτό και δεν έφερε κακώσεις από την πτώση, αλλά σύμφωνα με τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα ξεψύχησε λόγω ασιτίας και κακουχιών τις πρώτες ώρες της ζωής του.

Όπως έγραψε και χθες Τρίτη το Reader.gr η κοπέλα εκμεταλλεύτηκε τα περιττά κιλά που έχει προκειμένου να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη από τη μητέρα της, με την οποία διαμένουν μαζί στο διαμέρισμα, αλλά και από τους οικείους της. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που όλες τις προηγούμενες ημέρες έκαναν έρευνα πόρτα - πόρτα στην περιοχή έκριναν ύποπτη τη συμπεριφορά της, καθώς όταν χτύπησαν το κουδούνι του διαμερίσματος της, αρνήθηκε κάθε συζήτηση και βοήθεια στην έρευνα. Αυτή ακριβώς η συμπεριφορά κρίθηκε ύποπτη από την ΕΛ.ΑΣ., με τους αστυνομικούς εξετάζοντας κάποια ακόμη στοιχεία να την προσαγάγουν το απόγευμα της Τρίτης.

Η 22χρονη, έπειτα από την κατάθεση της στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενη. Σήμερα Τετάρτη θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος της και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι νόμιμες διαδικασίες. Ανεξαρτήτως της σύλληψης αναμένεται να δοθεί εντολή, προκειμένου να τεθεί σε καθεστώς παρακολούθησης από εξειδικευμένους ψυχιάτρους.

Πηγή: reader.gr