Η 25χρονη οδοντίατρος αλλάζει εκ νέου την κατάθεσή της κι επιμένει ότι της επιτέθηκαν

Gazzetta team
Η 25χρονη οδοντίατρος αλλάζει εκ νέου την κατάθεσή της κι επιμένει ότι της επιτέθηκαν
Η νεαρή οδοντίατρος επιμένει στην εκδοχή της απόπειρας βιασμού, ενώ ισχυρίζεται ότι δεν κατάλαβε πως υπέγραφε συμπληρωματική κατάθεση στις αρχές.

Νέο επεισόδιο στην υπόθεση καταγγελίας βιασμού -που όμως διαψεύδεται από την ΕΛ.ΑΣ.- με την 25χρονη οδοντίατρο να αλλάζει για δεύτερη φορά την κατάθεση της και να επανέρχεται στην αρχική εκδοχή.

Αυτό παρότι το υλικό από τις παρακείμενες κάμερες ασφαλείας, αλλά και αυτές διαχείρισης της κυκλοφορίας, δεν δείχνουν τα άτομα που η νεαρή γυναίκα περιέγραψε στις Αρχές. Αρνητικά είναι και τα πρώτα αποτελέσματα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια που εξέτασαν τα ρούχα της για τυχόν γενετικό υλικό του «δράστη». Επίσης, δεν υπάρχει κανένας αυτόπτης μάρτυρας ούτε κάποιος που να δηλώνει ότι άκουσε τις φωνές της, παρότι το σημείο που δηλώνει η 25χρονη ότι δέχθηκε επίθεση είναι αρκετά πολυσύχναστο -στην περιοχή του Γκύζη, στο Πεδίον του Άρεως-.

Όλα αυτά οδήγησαν τους αξιωματικούς της Ασφάλειας να καλέσουν για δεύτερη κατάθεση την νεαρή οδοντίατρο, η οποία φέρεται να έπεσε σε αντιφάσεις και τελικά να ομολόγησε πως «έπλασε» το περιστατικό προκειμένου να «λύσει» ένα προσωπικό της πρόβλημα. Όπως διέρρευσε η 25χρονη ήθελα να αποφύγει για κάποιο λόγο τον γάμο, όντας αρραβωνιασμένη και στην τελική ευθεία για να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Α. Φούσας: «Δεν κατάλαβε αν υπέγραψε συμπληρωτική κατάθεση»

Αργά το απόγευμα της Κυριακής, όμως, η 25χρονη οδοντίατρος άλλαξε ξανά άποψη και μέσω δηλώσεων του δικηγόρου της, Αντώνη Φούσα, σε ΜΜΕ επανήλθε στην αρχική εκδοχή ότι είναι θύμα απόπειρας βιασμού. «Η κοπέλα μου είπε ότι δεν κατάλαβε αν υπέγραψε την συμπληρωματική κατάθεση σύμφωνα με την οποία αναιρούσε την πρώτη της κατάθεση», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Φούσας και συμπλήρωσε:

«Βρίσκεται σε τέτοιο σοκ και σε τέτοια άσχημη ψυχολογική κατάσταση που λέει ότι δεν κατάλαβε. Σε εμένα επιμένει ότι δέχτηκε επίθεση με σκοπό να την βιάσουν. Επίσης επιμένει ότι ο δράστης την τραυμάτισε και ότι δεν αυτοτραυματίστηκε με έναν σουγιά στην κοιλιά, στο μηρό και το στήθος». Σήμερα Δευτέρα, η νεαρή γυναίκα αναμένεται να περάσει και πάλι την είσοδο της ΓΑΔΑ για νέα συμπληρωτική κατάθεση.

Πηγή: reader.gr