Συγκλονίζει η κατάθεση της οδοντιάτρου για την απόπειρα βιασμού στο Πεδίο του Άρεως

Gazzetta team
Συγκλονίζει η κατάθεση της οδοντιάτρου για την απόπειρα βιασμού στο Πεδίο του Άρεως
Οι λεπτομέρεις της κατάθεσης της 25χρονης γυναίκας αλλά και οι καταγραφές σε κάμερες ασφαλείας της περιοχής αποτελούν το «όπλο» των διωκτικών αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Το υλικό από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας και από παρακείμενες κάμερες ασφαλείας καταστημάτων εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τις κινήσεις του επίδοξου «δράκου» που το βράδυ της Τετάρτης επιχείρησε να βιάσει μία 25χρονη οδοντίατρο στη συμβολή των οδών Κατσαντώνη και Θερειανού στου Γκύζη.

Στην κατάθεση της στις Αρχές, η νεαρή κοπέλα που πάλεψε με τον επίδοξο βιαστή της, τόνισε:

«Ήταν λίγο πριν από τις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης όταν έφυγα από την κλινική και περπάτησα στην οδό Θερειανού, στην συμβολή με την οδό Κατσαντώνη. Λίγο πριν φτάσω στο σημείο που είχα παρκάρει το αυτοκίνητο μου, αισθάνθηκα να περπατά δίπλα μου και λίγο πιο πίσω ένας ψηλός, αδύνατος άνδρας, ίσως ξανθός».

«Αμέσως μόλις γύρισα το κεφάλι μου άρχισε να με βρίζει με σπαστά Ελληνικά, ενώ με έπιασε δυνατά από το μπράτσο, σα να μου είχε κάνει λαβή. Αμέσως μετά άρχισε να με απειλεί μ’ ένα μαχαίρι και να με τραβά σε ένα απόμερο σημείο σ’ ένα χωματόδρομο, σχεδόν μέσα στο αλσύλλιο στην πίσω πλευρά του Πεδίου του Άρεως», συνεχίζει η 25χρονη οδοντίατρος και προσθέτει: «Άρχισα να φωνάζω και να αντιστέκομαι, ενώ εκείνος μου έσκισε την μπλούζα, μου τράβηξε το εσώρουχο και προσπάθησε να μου σκίσει το παντελόνι. Πάλεψα μαζί του και αυτός εγκατέλειψε την προσπάθειά του και έφυγε με μοτοσυκλέτα που οδηγούσε συνεργός του, που ήταν σε κοντινό σημείο».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό απόπειρας βιασμού μέσα σε ένα μήνα. Το τελευταίο είχε γίνει στην περιοχή του Αιγάλεω με θύμα και πάλι μία πεζή γυναίκα.

Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το κατά πόσο ο δράστης μπορεί να είναι ο ίδιος με τη χθεσινή επίθεση στου Γκύζη.

Πηγή: reader.gr