Η σφαγή 100 αρνιών στην Κρήτη έφερε συμπλοκές και ξύλο στα δικαστήρια Ηρακλείου

Gazzetta team
Η σφαγή 100 αρνιών στην Κρήτη έφερε συμπλοκές και ξύλο στα δικαστήρια Ηρακλείου
Οι συμπλοκές που έλαβαν χώρα έξω από το δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου μεταξύ των δύο πλευρών έληξαν μετά την παρέμβαση ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Νέα επεισόδια εκτυλίχθηκαν στα δικαστήρια Ηρακλείου, μετά τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη της σφαγής 100 προβάτων στο χωριό Γεράκι του νομού.

Πιο συγκεκριμένα νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης στην πλατεία Δασκαλογιάννη, πίσω από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, εκτυλίχθηκαν σοβαρά επεισόδια μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών στην υπόθεση της ζωοκτονίας, που συντάραξε τους κατοίκους και τους κτηνοτρόφους της περιοχής.

Συγγενείς του κτηνοτρόφου που βρήκε σφαγμένα τα πρόβατά του μέσα στο ποιμνιοστάσιο βρέθηκαν στα δικαστήρια Ηρακλείου και άρχισαν να παλεύουν με τους κατηγορούμενους, τραυματίζοντας έναν από τους εμπλεκόμενους, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, τραυματίας φέρεται να είναι ο 44χρονος που κατηγορείται για τη ζωοκτονία, ο οποίος είχε παρουσιαστεί συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του στην Ανακρίτρια Ηρακλείου προκειμένου να απολογηθεί για τη σφαγή των περίπου 100 προβάτων.

Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν χάρη στην παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης με αστυνομικούς να προχωρούν σε τουλάχιστον τρεις προσαγωγές.

Οι δικηγόροι των τριών ανδρών που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση ως δράστες, εξέφρασαν την πρόθεση των πελατών τους να καταθέσουν μηνύσεις σε βάρος όλων όσοι προκάλεσαν τα επεισόδια.