Slogun:Ένας τελικός Παρί - Ρεάλ θα είναι αριστούργημα. Και λογικά ο Μπαπέ θα τραυματιστεί την προηγούμενη μέρα.

FOLLOW US

Slogun:Ένας τελικός Παρί - Ρεάλ θα είναι αριστούργημα. Και λογικά ο Μπαπέ θα τραυματιστεί την προηγούμενη μέρα.
BWIN stripe gif

Έφοδος της οικονομικής αστυνομίας και συλλήψεις για παράνομο τζόγο

Gazzetta team
Έφοδος της οικονομικής αστυνομίας και συλλήψεις για παράνομο τζόγο
Από την έρευνα στο κατάστημα, διαπιστώθηκε ότι είχαν εγκατασταθεί και τεθεί σε λειτουργία 11 ηλεκτρονικοί υπολογιστές με λογισμικό τυχερών παιγνίων.

Σε έξι συλλήψεις προχώρησε το βράδυ της Πέμπτης 29 Μαρτίου η Οικονομική Αστυνομία, μετά από έφοδο σε κατάστημα της Αττικής για το οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι διεξάγονται παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Από την έρευνα στο κατάστημα, διαπιστώθηκε ότι είχαν εγκατασταθεί και τεθεί σε λειτουργία 11 ηλεκτρονικοί υπολογιστές με λογισμικό τυχερών παιγνίων και μία κεντρική μονάδα, η οποία αποτελούσε το κέντρο ελέγχου και διαχείρισης. Αναλυτικότερα, από την έρευνα στο κατάστημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 12 πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 310 ευρώ και έγγραφο με ιδιόχειρες σημειώσεις γύρω απ’ τα παιχνίδια.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη ενός 59χρονου ημεδαπού, ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και πέντε θαμώνες - παίκτες, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνεται και ο 39χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος. Κατά την εξακρίβωση στοιχείων, προέκυψε ότι σε βάρος 49χρονου θαμώνα του καταστήματος, εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, με συνολική ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για διευκόλυνση ακολασίας άλλων κατά συναυτουργία.

Οι κατασχεθέντες ηλεκτρονικοί υπολογιστές θα παραδοθούν στη Διεύθυνση Τελωνειακών Διαδικασιών, ενώ το χρηματικό ποσό που κατασχέθηκε θα αποσταλεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: reader.gr