Oι οπαδοί του Σώρρα για το επεισόδιο με τον Βαρουφάκη (vid)

Gazzetta team
Oι οπαδοί του Σώρρα για το επεισόδιο με τον Βαρουφάκη (vid)
«Έγινε μια επίθεση εναντίον μας για να μη ρωτήσουμε τον Βαρουφάκη», λένε οι οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα.

Κατά την παρουσίαση του νέου κόμματος «Μέρα 25» του Γιάννη Βαρουφάκη τη Δευτέρα, οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα, λίγο έλειψε να δημιουργήσουν «θερμό επεισόδιο» στην αίθουσα, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, υπήρξε αίσιο τέλος.

Οι οπαδοί του Σώρρα ήθελαν να πάρουν το λόγο για να θέσουν ερωτήσεις στον πρώην υπουργό Οικονομικών, εκείνος αρνήθηκε και προς στιγμήν κινήθηκαν και απειλητικά προς το μέρος του.

Σήμερα, με βίντεο που αναρτήθηκαν στο YouTube οι οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα απάντησαν στον πρώην υπουργό Οικονομικών για το χθεσινό περιστατικό, ενώ δημοσίευσαν και σκηνές από την αίθουσα.

Ειδικότερα, ο ένας εκ των τριών οπαδών αναφέρει: «Περιμέναμε 40 λεπτά, τελείωσε την ομιλία του ο σπουδαίος οικονομολόγος, εν τω μεταξύ μέσα στην αίθουσα ήταν γύρω στα 200-250 άτομα, οι γνωστοί “παλαμάκηδες”. Ξαφνικά έγινε μια επίθεση εναντίον μας για να μη ρωτήσουμε τον Βαρουφάκη. Ο Βαρουφάκης, που είχε πει ότι τα ΦΕΚ είναι κάλπικα, εξαφανίστηκε και έγινε φασαρία. Εμείς, ειρηνικά, αποσβήσαμε τη φασαρία, όπως αρμόζει στο γένος μας, ως Έλληνες, αυτόχθονες ιθαγενείς».

Πηγή: reader.gr